2777
2789
عنوان

بچه‌ها کسی میدونه جریان مشهد رفتن بلاگرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 71 پست
استارتر کدوم بلاگرا رفتن ؟اسماشونو بگو..محدثه خدایار رو میشناسی  ده روز پیش مشهد بود

نه نمیشناسم

کوثر

هانیه

نفیسه 

خیلی‌های دیگه که توی اکسپلورر دیدم و اصلا فالو ندارمشون و اسمشون یادم نیست

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلا حرفی از تبلیغ نمیزنن حتی خیلیهاشون جاشون رو نمیگن فکر نمیکنم تبلیغ هتل باشه

چرااتفاقاآقای سنگی روکه کوثرتبلیغ کرد

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

نفسیه سادات .کوثر.هانیه.اون دختره که محجبس مانتوییه شوهرش عینکیه اسمش یادم نیست😁دیگگگ چندنفر دیگم رفتن یادم نیست اسمشون

میشه برای مستجاب شدن حاجتم یه صلوات بفرستید؟💙😔خدایا شکرت تاریخ 1399/9/9 به تموم آرزوهام میرسم💜
خیر عزیزم استوری واسه ۲۴ ساعت ۳ ملیون و پونصد 

جان من😮ازکجامیدونی

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
پیجشون رو میدی؟

یادم نیست تو اکسپلور اینستا دیدمشون

Khanom_o_aghaye_m بقیه رو یادم نیست

نفسیه سادات .کوثر.هانیه.اون دختره که محجبس مانتوییه شوهرش عینکیه اسمش یادم نیست😁دیگگگ چندنفر دیگم ر ...

تازه بهشونم بگی چراتواین کروناهامیرین مشهدمیگن قضاوت نکنین وهزارچرت وپرت

جان من😮ازکجامیدونی

اره به خدا

خودم ازش پرسیدم

یه تبلیغ میخواستم برای جایی بهش دایرکت زدم بعد دوهفته جوابمو داد شاخ درآوردم

فکر کن توی روز چندتا هم تبلیغ میکنه!

چرااتفاقاآقای سنگی روکه کوثرتبلیغ کرد

نمیدونم ولی خیلی عجیبه 

علاوه بر اینکه خودم نمیدونستم جریان چیه حالا فکر شماهارم مشغول کردم 😁

اره به خدا خودم ازش پرسیدم یه تبلیغ میخواستم برای جایی بهش دایرکت زدم بعد دوهفته جوابمو داد شاخ در ...

بیخودنیست اونجورخونه وزندگی بهم زده پررو مفت خور ،کمترنمیگرفت؟

بیخودنیست اونجورخونه وزندگی بهم زده پررو مفت خور ،کمترنمیگرفت؟

جالبه اولش گفت خونه‌م اجاره‌س و هنوز حرفی از صاحب ملک بودن نمیزنه

نمیدونم ولی خیلی عجیبه 

اونکه بارکردبامامان وباباش وبچه وشوهرش اومد کوثر

اونکه بارکردبامامان وباباش وبچه وشوهرش اومد کوثر

اره خودشه