2777
2789
عنوان

بچه‌ها کسی میدونه جریان مشهد رفتن بلاگرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 71 پست
من تا به حال ۷ یا ۸ تا دیدم که همشونم گفتن سفر کاری یهویی پیش اومد یه خبرایی هست

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی

امسال۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.خدایاشکرت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی

دوست عزیز در چه موردی کار دارید باهام؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
بلاگرا نفوذی هستن،با ظاهرمذهبی، هم دارن سرمایه به جیب میزنن،و هم دارن خونواده های مذهبی و با چشم و ه ...

بلاگرها واقعا زندگیارو نابود کردنااااا واقعا!!

من که نمیدونم هنوز اصلا یه درمیون دارن میرن بعد سریعم برمیگردن خیلی راحت میتونن نگن و کسی هم متوج ...

اسپانسر گردن کلفت مثل یک آقازاده دارن، فیلم اقازاده رو دیدی؟مانلی و دخترای دیگه برای نیما کارمیکردن،اینهاهم همینطورن

اسپانسر گردن کلفت مثل یک آقازاده دارن، فیلم اقازاده رو دیدی؟مانلی و دخترای دیگه برای نیما کارمیکردن، ...

واقعا!! اره این حرف شما با اوضاع این بلاگرها جور درمیاد

بله 

من میدونم 

اداره حفظو نظارت فضای مجازی توی مشهده

اینا یه کار غیر قانونی کردن میرم اونجا دادسرا تعهد بدن

مثلاً تبلیغ لیزر یا دندون پزشکی که بدون مجوز هست رو انجام دادن

میرم اونجا تعهد میدن

و خدایی که همین نزدیکی است....
نه بحث اینا نیست طرف بچشو گذاشته شهر خودش یه روزه رفته و برگشته  یه جریانی هست

عزیزم علت رفتن بلاگرا به مشهد اینه که شرکتی هست که مربوط به امور بلاگری و تبلیغاتیه، و زیر نظر اون هستن از نظر درآمد خیلی براشون خوبه.و معمولا سالی یکبار باید برن تمدید کنند قرار داد رو. به این علت میرن.اون شرکت در مشهد هست. این رو از خانومی شنیدم توی پیجش(khanoomijaan) بود فکر کنم آیدیش

کاشکی یکی میرفت سرازکارهاشون درمیاورد من مشهدیم ولی دیرفهمیدم

عزیزم علت رفتن بلاگرا به مشهد اینه که شرکتی هست که مربوط به امور بلاگری و تبلیغاتیه، و زیر نظر اون هستن از نظر درآمد خیلی براشون خوبه.و معمولا سالی یکبار باید برن تمدید کنند قرار داد رو. به این علت میرن.اون شرکت در مشهد هست. این رو از خانومی شنیدم توی پیجش(khanoomijaan) بود فکر کنم آیدیش

خلاصه که این تاپیک رو سیو کنین اگر فهمیدین جریان چیه بیاین بهمون بگین 😊

من توی پیج دوقلوهاسام وسامیاردیدم کفتن همهه بلاگرابرای تعهدمیرن که کلینیک یامرکززیبای یاهرتبلبغی بایدازمغتبربودنش اطمینان داشت باشن وبعدتبلیع کنن درغیراینصورت جرم محسوب میشع

خدایاسپاس گذارم