2777
2789

زندگی کن و نگران نباش چون نویسنده ما خدامهربونه مون ناامیدنباش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میشه بگی قضیه چیه

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه نامید شدم هرچقد دعا کردم مستجاب نکرد

منم دلم گرفته اما ایمان داشته باش 

خودش یه جوری همه چیز درست می‌کنه که اصلا نمیدونی از کجا 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

دیگه نامید شدم هرچقد دعا کردم مستجاب نکرد

چ کارایی برا حاجت روایی انجام دادی ؟

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

منم دلم گرفته اما ایمان داشته باش خودش یه جوری همه چیز درست می‌کنه که اصلا نمیدونی از کجا

فقط دعا کن برام

دعا این دفهه بشه یجورایی بشه که از خوشحالی بال در بیارم😭خودش برامون بخواد

خدایا شکرت ...💕🌱

چ کارایی برا حاجت روایی انجام دادی ؟

همه کار هر دعایی که بگی خوندم نماز حضرت فاطمه خوندم که میگن رد خور نداره نماز کن فیکون خوندم شب های محرم دعا کردم 😭😭

خدایا شکرت ...💕🌱

همه کار هر دعایی که بگی خوندم نماز حضرت فاطمه خوندم که میگن رد خور نداره نماز کن فیکون خوندم شب های ...

داداش چق زود ناامیدمیشی

تاپیک منو ببین

کلی کارکردم هنوز ب خواستم نرسیدم

ولی بازم امیدوارم

چون این بهم ثابت شده

ک اگه قرارباشه خدا حاجت نده

ادم حتی توان این ک برا خواستش دعاکنه رو نداره

__

حتما علائم مستجاب شدن دعارو چک کن شاید دعات مستجاب شده فقط هنوز زمان درست حاجت رواییت نرسیده

براهمین ب خواستت نرسیدی

استغفار درمانی رو شروع کن

چون ممکنه ی سری گناه داشته باشی

ک همونا باعث شدن ب خواستت نرسی

واگر پاکشون ب حاجتت برسی

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

داداش چق زود ناامیدمیشیتاپیک منو ببینکلی کارکردم هنوز ب خواستم نرسیدمولی بازم امیدوارمچون این بهم ثا ...

یعنی میگی نامید نشم؟

من دام میخواد تو همین روزا به حاجتم برسم🥲

هرچی تو زمانش قشنگه

خدایا شکرت ...💕🌱

یعنی میگی نامید نشم؟من دام میخواد تو همین روزا به حاجتم برسم🥲هرچی تو زمانش قشنگه

اره عزیزم

خوده ناامیدی باعث میشه ب خواستت نرسی

من خودم ی حاجت داشتم بعدپنج یا شش فکرکنم بهش رسیدم

ی حاجتم دیگم شش‌ماه

و...

صبرکن

تهش نتیجه دعاهات تلاشات خیلی قشنگ میشه

جوری ک‌میگی خدایاشکرت توزمان درستش خواستمو دادی