2777
2789
عنوان

کسی هست بچه اش جز بچه های سخت باش؟

5282 بازدید | 40 پست

من دخترم ۵ سالشه. از بچگیش بد اخلاق و بد قلق بوده. با ادما خیلی سخت ارتباط میگیره. همش ب من وابسته اس. الان ک بزرگتر شده بهتر شده ولی بازم نسبت ب بچه ها دیگه اذیت کن تره. امروز رفتیم بیرون ب جای اینکه بهش خوش بگذره و بازی کنه همش نق زده ک حوصله ام سر رفته ب من خوش نمیگذره. توی ماشین بی دلیل شروع کرده ب گریه نصف مسیر رو گریه میکرد هر چی میگم چیه فقط گریه هر چی هواسش پرت میکنیم داد و بی داد و باز گریه اخر مجبور شدم بزنمش و دعواش کنم. زهرم کرد بیرون رفتنو. کسی تجربه مشابه داره دلداریم بده. گاهی میگم چ غلطی کردم بچه دار شدم

به روحیه خودتون خیلی مربوط میشه

خودتون حالات روحیتون

شاد باشید و لذت ببرید و خیلی به نقل نقاش توجه نکنید

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترخواهر من مشابه دختر شماست از بچگی خیلی بهونه گیر بود و با هر تغییری خیلی سخت کنار می اومد.من خواهرم آدم پراسترسیه و استرس رو به بقیه و بچه اش منتقل میکنه و موقع بارداری هم با شوهرش دعوا زیاد میکرد.به نظرم بی تاثیر نبوده.

ینی میشه ی نفر دم گوشت ی سره نق بزنه بعد تو شاد باشی؟

خیلی سخته، بچه خواهر من اینطوریه ولی باور کنید عمده روحیات بچه مخصوصا دختر ، از حال مادر نشأت گرفته یه مدت رهاش کنید گیر ندید بهش و تلاش کنید شاد باشید اثرش رو می بینید

واینکه بازی معجزه می‌کنه خیلی خودتون باهاش بازی کنید، خیلی عمیق و باحال خوب، بچه ها بازی واقعی حالشون خیلی خوب میشه

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...
به نظرم از مشاور کودک کمک بگیرید و اینکه سعی کنید اول خودتون خیلی آروم باشید و به بهونه هاش بی توجه ...

حق با شماست ولی واقعا سخت یکی کنار گوشت در حالی ک بعد مدت ها رفتی بیرون و خوش بگذرونی غر بزنه و تو بتونی اروم باشی. گاهی میگم اصلا نیاید از خونه ببرمش بیرون