2777
2789
عنوان

عمم باهام دعواش شد🥲

455 بازدید | 19 پست

شاید حق داره 

میدونین دیگه من پدر مادر ندارم با مادربزرگم زندگی میکردم سه هفتست فوت کرده 

جایی برای زندگی ندارم اومدم خونه عمم میمونم 

خونه مامانبزرگم چون سه تا عموی معتاد مجرد دارم نمیمونم

من خیلی ضعیفم 

در روز بیشتر از ۱۵ ساعتشو میخوابم شبا یکم به خودم میام میتونم سرپا باشم نمیدونم چرا من کلا سیستم بدنیم اینجوریه غم داشتنی نمیتونم بروز بدم میخوابم و مدام صحنه فوت مامانو تو خواب هی تکرار تکرار میبینم امکان نداره بخوابم دوباره اون روزارو نبینم 

عمم باهام حرفش شد اومدی اینجا فقط خوابی بیدارت میکنم بیدار نشدی دوباره خوابیدی 

همش میگی نمیتونم خودتو راحت کردی مثل مرده ها رفتار میکنی خوشت میاد عمدا که کار نکنی

نمیدونم که چیزی نگفتم حرفاش مثل پتک خورد تو سرم حق داره 

خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم 

اون که حق داشت 

اینجا نوشتم یکم اروم بشم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوتوخونه خودمون خوابم مامانم خونه رو گزاشته رو سرم میخواد پرتم گنه بیرون چ برسه خونه عمه

اره میدونم حق داره

ای بابا زندکبت خیلی سخته.خواهرت کجاس؟تروخدا مستقل شو حقوق هم که داری

از دست بابام و عموهام نمیتونم که مستقل بشم همینجوریشم بابام اذیتم میکنه 

خواهرم رفت بهزیستی

۲۴خواهر دوقلوی معلول دارم دادنش بهزیستی تازگیا

عزیزم تا جواب بدی رفتم چند تا از تاپیکاتو خوندم. 

اینکه مادرتون تو نوزادیتون شما رو گذاشته رفته‌. پدرتم ک هیچ... مادر بزرگتم فوت شدن و الان خونه عمتی ‌‌‌.‌‌

واقعا ناراحت شدم. 

ولی یه چیزی. عمت رو مثل چی دو دستی نگه دار. سفت بچسبش. اصلا ناراحتش نکن. تو الان به غیر خدا و عمت کسی رو نداری. ب هیچ عنوان باهاش دعوا نکن. حتی اگه حق با تو باشه. اون الان تو رو پناه داده. پس باهاش خوب باش. راست میگه اینقدر نگیر بخواب‌. بلند شو یکاری بکن. چون بعد یه مدت ممکنه از چشمش بیفتی و خدای نکرده حتی ممکنه بگه از اینجا برو.

باهاش حرف بزن. بگو عمه من از فوت مامان بزرگ ناراحتم حالم خوب نیست. یکم فرصت میخوام حالم بهتر بشه.

حتما تو کارای خونه کمکش کن. جارو بزن ظرف بشور ، گردگیری کن... خلاصه روزی یکی دو ساعتی رو از این کارا بکن تا نشینه اینور اونور پشت سرت حرف بزنه. کمتر بخواب. اگه میتونی و عمت اجازه میده یکاری پیدا کن برو سر کار و خرج خودتو در بیار. نزار تماما اون خرجتو بده‌. اگه بری سر کار میتونی هر وقت میری دیدن خواهرت براش یچیزی ببری. خوراکی لباس هر چیزی. 

نزار تو این سن افسرده بشی. خودتو بکش از این دنیای غم بیرون. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
نامزدت پیگیری نکرده که چرا بهم زدی

چرا 

دیشب اومد دنبالم ولی خب حرفی نداشتم که بزنم 

رابطه فعلا رو هواست با اونم درست حرف نمیزنم 

به دوستام و عمم اینا گفتم حرف زدین نگین خواهرم بهزیستیه

چرا دیشب اومد دنبالم ولی خب حرفی نداشتم که بزنم رابطه فعلا رو هواست با اونم درست حرف نمیزنم به دوستا ...

به نظرم داری اشتباه میکنی اگه پسر خوبیه ازدواج کن خودتو نجات بده خونه خودت بهتر از خونه عمو و عمه اس هر کاری کنی میگن سرباری تو دو سه ماه هم ازدواج کن برو سر خونه زندگیت حتی با جهیزیه کم بعدش شاید فرجی شد برا خواهرت خونه گرفتی از اونجا بردیش نامزدت بدونه چه ایرادی داره بگو خودش خواست تا من یکم خودمو جمع  و جور کنم براش ی فکری بکنم 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

چرا نمیخوای نامزدت بفهمه خواهرت رفته بهزیستی؟ آخرش ک چی مگه نمیفهمه، ؟ دختر مگه خواهرت دور از جونش رفته زندان یا یه جای بد؟ چه اشکالی داره بدونه؟ هزاران نفر دارن تو بهزیستی زندگی میکنند مگه عیب و ننگه؟ 

بیخود بیخودی خودتو بدبخت و آواره نکن‌. با نامزدت حرف بزن رسما عقد کن برو سر زندگیت. خواهرتم خداش بزرگه. غصه نخور. فقط زود ب زود بهش سر بزن‌‌. براش هر دفه یچیزی ببر. فقط خودتو با افکار بیخود نرنجون

شخصیت نامزدت چجوریه؟ پسر خوبیه؟ شغلش چیه، ؟

بنظرم اگ خوبه از دستش نده. 

من گفتم عمتو دو دستی بچسبون چون نمیدونستم نامزد داری. حالا چرا میخوای الکی سر یه موضوع مسخره ک نمیخوام بدونه خواهرم بهزیستیه از دستش بدی؟ 

برو سر زندگی خودت و خانم خودت باش.