2777
2789
عنوان

کسی هست بچه اش جز بچه های سخت باش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5275 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید خدا ب من صبر بده بتونم خودمو کنترل کنم. بچه داشتن واقعا سخته.خیلی اذیت میشم با رفتارها و کا ...

سلام عزیزم،روانشناس چی بهتون گفته،من پسرم اینجوریه،یعنی من و پدرش از دستش پیر شدیم

اگه مشکل تربیتمونه،پس چرا بچه ی دومم خوبه و باهاش این مشکلات رو نداریم؟؟

پسرم ۶ سالشه ولی واقعا جز بچه های سخته،همش نق،بهونه😐

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل

سلام منم دوتا بچه دارم پسرم ۱۳ سالشه ودخترم ۸ سال از وقتی دنیااومدن همینطور بودن پر از جیغ وگریه واذیت توی این ۱۳ سال مشکل عصبی پیدا کردم واقعا خیلی سخته بعد از پسرم دوباره بچه دار شدم به این امید که شاید اوضاع بهتر بشه ولی دخترم بدتراز پسرمه الانم دارم میبرمش پیس روانپزشک واقعا خیلی نگهداری وبزرگ کردن این بچه هاخیلی خیلی سخته هیچکش هم حرف آدمو نمیفهمه 

عرض کردم هیچ بچه ای سخت بدغذا  بدقلق   یا هر برچسب منفی دیگه ای نیست مگر مشکلات جسمی داشت ...

واقعا چی میگی؟ حالت خوش نیست

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
سلام منم دوتا بچه دارم پسرم ۱۳ سالشه ودخترم ۸ سال از وقتی دنیااومدن همینطور بودن پر از جیغ وگریه واذ ...

سلامببخشید بچه های شما آروم ترشدن ؟منم یه دختر 4ساله دارم که خیلی غیرقلبل کنترله وجیغ حیغو هست 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
الان دخترت چطوره بهتر شدی

الان دخترم کلاس اولی هست. خیلی خیلی بهتر شده نسبت ب بچگی هاش. ولی در کل و در ذاتش یکم بد قلق و غر غرو هست  دیگه من پذیرفتم ک این بچه اخلاقش همینطوره ولی هرچی بزرگتر شد هی بهتر شد.