من دخترم ۵ سالشه. از بچگیش بد اخلاق و بد قلق بوده. با ادما خیلی سخت ارتباط میگیره. همش ب من وابسته اس. الان ک بزرگتر شده بهتر شده ولی بازم نسبت ب بچه ها دیگه اذیت کن تره. امروز رفتیم بیرون ب جای اینکه بهش خوش بگذره و بازی کنه همش نق زده ک حوصله ام سر رفته ب من خوش نمیگذره. توی ماشین بی دلیل شروع کرده ب گریه نصف مسیر رو گریه میکرد هر چی میگم چیه فقط گریه هر چی هواسش پرت میکنیم داد و بی داد و باز گریه اخر مجبور شدم بزنمش و دعواش کنم. زهرم کرد بیرون رفتنو. کسی تجربه مشابه داره دلداریم بده. گاهی میگم چ غلطی کردم بچه دار شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام منم دوتا بچه دارم پسرم ۱۳ سالشه ودخترم ۸ سال از وقتی دنیااومدن همینطور بودن پر از جیغ وگریه واذیت توی این ۱۳ سال مشکل عصبی پیدا کردم واقعا خیلی سخته بعد از پسرم دوباره بچه دار شدم به این امید که شاید اوضاع بهتر بشه ولی دخترم بدتراز پسرمه الانم دارم میبرمش پیس روانپزشک واقعا خیلی نگهداری وبزرگ کردن این بچه هاخیلی خیلی سخته هیچکش هم حرف آدمو نمیفهمه
الان دخترم کلاس اولی هست. خیلی خیلی بهتر شده نسبت ب بچگی هاش. ولی در کل و در ذاتش یکم بد قلق و غر غرو هست دیگه من پذیرفتم ک این بچه اخلاقش همینطوره ولی هرچی بزرگتر شد هی بهتر شد.