2777
2789
عنوان

کسی هست بچه اش جز بچه های سخت باش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5275 بازدید | 40 پست

عزیزم منم یکی هستم مثل شما همیشه میگم هیچکی نمیدونه چی میگم ...پسرم ۱۲ ساله ش همیشه ناراحت هیچی خوشحالش نمیکنه ..مسافرت میریم قهر میگه خوش نمیگذره چرا تنها اومدیم .باکسی میریم میگه راحت نیستم همیشه نق میزنه ...به توصیه اطرافیان واسرار خودش یه بچه دیگه هم خدا بهمون داد اون عالی مهربون وخوشحال ولی بزرگه همش اذیتش میکنه از وقتی بچه دوم اومد بدتررررررم شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه تون جز بچه های سخت بوده؟

عرض کردم هیچ بچه ای سخت بدغذا  بدقلق   یا هر برچسب منفی دیگه ای نیست

مگر مشکلات جسمی داشته باشه

اگر اینچنین    نیازهای روحی روانی و جسمیش توسط والدیتش برآورده نشده   

این والدین هستند که مشکل دارند نه بچه

رفتار غلط والدین بچه نرمالو به بچه غیرنرمال تبدیل میکنه   و هیچ استثنایی هم وجود نداره

عزیزم منم یکی هستم مثل شما همیشه میگم هیچکی نمیدونه چی میگم ...پسرم ۱۲ ساله ش همیشه ناراحت هیچی خوشح ...

وای چ خوب یکی هم درد من پیدا شد. ینی الانم ک بزرگ شده هنوز همینطوره؟ و حتی با وجود ی فرزند دیگه هم خوب نشد؟ شما موقع بهونه گیریشاش ک عصبیتون میکنه چیکار میکنید خودتونو کنترل کنید؟ دلم نمیخاد دعواش کنم یا بزنمش ولی تا دعواش نکنم ساکت نمیشه؟ همینطور ادامه میده

عزیزم منم یکی هستم مثل شما همیشه میگم هیچکی نمیدونه چی میگم ...پسرم ۱۲ ساله ش همیشه ناراحت هیچی خوشح ...

دقیقا بچه های منو انگار گفتی ولی اولی دختره دقیقا همیناس که گفتین الانم که دومی بزرگتر شده اعصاب اینم بهم ریخته با بداخلاقیای اون و در نتیجه با همدیگه بزن بزن دارن

عرض کردم هیچ بچه ای سخت بدغذا  بدقلق   یا هر برچسب منفی دیگه ای نیست مگر مشکلات جسمی داشت ...

عزیزم برچسب بچه سخت چیزیه که دقیقا روانشناس ب من گفت در مورد بچه ام. بچه ها از لحاظ خلق و خو و رفتار ب اسان متوسط و سخت تقسیم بندی میشن

وای چ خوب یکی هم درد من پیدا شد. ینی الانم ک بزرگ شده هنوز همینطوره؟ و حتی با وجود ی فرزند دیگه هم خ ...

اره واقعا میره تو اعصابم مثلا یه چیز با اسرار میخره میایم خونه پشیمون میشه ناراحت .گریه میگه باید پسش بدی این داستان من باباش تا میتونیم هی ارومش میخایم بکنیم بدتر میشه ....دیگه باباش یامن از کوره در میریم حسابی اروم میشه ....یا بعش میگیم برو تو اتاق دوباره که میاااد باز همون بخث ادامه میده یعنی همش خونه رو متشنج میکنه .....بچه دوم کع اومد اولش که نی نی بود دوسش داشت ولی الان نه میگه تواتاقم نیاد دعواش میکنه میزنتش

خیلی سخته، بچه خواهر من اینطوریه ولی باور کنید عمده روحیات بچه مخصوصا دختر ، از حال مادر نشأت گرفته ...

ممنون از هم راهیتون.سعی میکنم راه کارهاتونو عملی کنم. 

اره واقعا میره تو اعصابم مثلا یه چیز با اسرار میخره میایم خونه پشیمون میشه ناراحت .گریه میگه باید پس ...

الهی ک تنشون سلامت باش و خدا ب مادر چنین بچه هایی صبر چندین برابر بده از پس بزرگ کردنشون بر بیایم

عزیزم برچسب بچه سخت چیزیه که دقیقا روانشناس ب من گفت در مورد بچه ام. بچه ها از لحاظ خلق و خو و رفتار ...

فکر میکنم  متوجه صحبت بنده نشدید

رواتشناسی که مراجعه کردید در مورد ریشه های رفتاری فرزندتون چی به شما گفتن؟  قصدم انگشت اتهام نیست ولی قطعا  روانشناس رفتار و شمارو تحلیل کرده

مگر مگر  ریشه رفتاری فرزنده شما ژنتیکی یا در کل جسمی باشه

این دقیقا نشون میده این ربطی ب رفتار مادر نداده و این کارهای بچه جز ذاتشونه. چطو دو تا بچه توی خانواده یکی بهانه گیر یکی شاد و خوشحال با ی مادر و پدر و روش تربیتی

فکر میکنم  متوجه صحبت بنده نشدید رواتشناسی که مراجعه کردید در مورد ریشه های ر ...

الان مطرح شد ک دو تا بچه توی ی خانواده هستن یکی بهانه گیر یکی شاد و راضی. این نشون میده این رفتار ها در ذات بچه ها هست و حالا باید روش برخورد باهاش رو یاد گرفت. ن اینکه رفتار مادر یا پدر باعث این رفتار بچه میشه. 

فکر میکنم  متوجه صحبت بنده نشدید رواتشناسی که مراجعه کردید در مورد ریشه های ر ...

در مورد ریشه رفتاریش گفتن این ذات بچه اس. و هر بچه ای ی جوره و همشون هم سالم و طبیعی ان فقط رفتار کردن باهاشون فرق میکنه

این دقیقا نشون میده این ربطی ب رفتار مادر نداده و این کارهای بچه جز ذاتشونه. چطو دو تا بچه توی خانوا ...

اره من بزرگ از کوچکی اذیت میکرد خیلی کتاب ومطلب تربیتی خوندم..

برا تربیتشون ..ولی دوتاکاملا فرق دارن  کوچکه عالی اروم ومهربون ولی اون یکی نه همش در حال اذیت کردنه