2777
2789

من ۲۴ سالمه و یه پسر ۶ ساله دارم

ولی عشق کتابم ... عاشق کتاب خوندنم و تقریبا تموم پولامو به کتاب میدم ۶۰ تا کتاب جدید خوندم و ۵۰ تا کتاب قبلا داشتم و میخوام باز هم کتاب بخرم

من وایب هری پاتری ام .. یعنی کلکسیونشو دارم.. کتاباشو خوندم کنسرتشو رفتم و لباس و چوب دستیشو دارم ..پسرمم وارد این وایب کردم 

من عاشق موسیقی ام.. عاشق فیلم های این وایبی ام و عاشق تخیلم ... و دوست دارم نویسنده بشم

اولین نفری که درکم نمیکنه شوهرمه

و بعدش بقیه اطرافیان ... تا کتاب دستم میبینن حرف میزنن ..تا تو جمع صحبتی از زندگی میشه و من حرف میزنم مسخره میشم . میگن پاشو خودتو جمع کن بابا مثل سنت رفتار کن ... میگن بچه داری خجالت بکش .. برو سر زندگیت و.... انگار که من فقط برای خانه داری و بچه داری ساخته شدم !!

روحیات من این شکلیه ... و من این شکلی امید به زندگی میگیرم .. ورگنه باید برم از افسردگی بمیرم 

هر جور ‌که حال روحیت باهاش اوکیه زندگی کن 

منم‌ دست کمی از شما ندارم 

بقیه درگیر تجملات و چشم و هم چشمی و حسادت و .. هستن من درگیر رویاها و روحیات خودم😁

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جور ‌که حال روحیت باهاش اوکیه زندگی کن منم‌ دست کمی از شما ندارم بقیه درگیر تجملات و چشم و هم چشم ...

ولی من دوستی ندارم

نه تو زندگی نه تو خانواده ... خیلی دوست دارم بشینم بعضی وقتا از فیلماو کتابام برای یکی حرف بزنم ‌ولی کسیو ندارم

عزیزم اشکالی نداره دنیای خودتو داشته باشی

بالاخره هر آدمی از یک چیزی انرژی زندگیشو تامین میکنه

ولی تعادل توی همه چیز خوبه

بالاخره با این هزینه های زندگی خرج کردن تا این حد برای کتاب شاید مشکل ساز باشه. 

شاید باید کمی متعادل تر حرکت کنی

ولی برام جالب شد مثلا توی جمع درباره زندگی چی میگی که مسخره میشی؟

یه داستان برات بگم

یه پسری میره پیش پدرش میگه مردم مسخره ام می کنن مرده به پسرش یه سنگ میده میگه برو پیش سبزی فروش بگو این سنگو بگیر به جاش بهم سبزی بده پسره میره سبزی فروش مسخره اش می کنه پدره میگه برت سنگ رو بده به کفاش ازش کفش بخر کفاش هم پسر رو مسخره می کنه و کفش بهش نمیده پدره میگه حالا برو پیش جواهر فروش وقتی نیره و جواهر فروش سنگ رو می بینه میگه این سنگ خیلی قیمتش بالاست و خیلی میارزه 

در آخر وقتی برمیگرده پیش پدرش پدره میگه گوهر و سنگ وجودی انسان رو هرکسی نمیشناسه و نباید از هرکس توقع شناخت داشت 

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

کتابایی بخون ک کلاستو بالا ببره بیشتر. هری پاتر واقعا برای سن نوجووناعه بنظر

مثلا داستایوفسکی بخون تولستوی بخون اندیشه هایی دارن ک تو زندگی هم بهت کمک میکنه خیلیاش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

عزیزم اشکالی نداره دنیای خودتو داشته باشیبالاخره هر آدمی از یک چیزی انرژی زندگیشو تامین میکنهولی تعا ...

حرف روزمرگی منظورمه 

مثلا طرف میگه اره من ۱۰ کیلو باقلی گرفتم پاک کردم امروز و .... منم میگم راستی فلان کتابو خوندی ؟؟؟ و مسخره میشم 

تعادل منظورت چیه ؟ خب من کارای خونمم میکنم و دیگه باید چیکار کنم ‌؟ 

کتابایی بخون ک کلاستو بالا ببره بیشتر. هری پاتر واقعا برای سن نوجووناعه بنظرمثلا داستایوفسکی بخون تو ...

خوندم من همه چی خوندم از هر نویسنده ای ولی هری پاتر صد بار خوندم

حرف روزمرگی منظورمه مثلا طرف میگه اره من ۱۰ کیلو باقلی گرفتم پاک کردم امروز و .... منم میگم راستی فل ...

منظورم از تعادل مرز گذاشتن بین دنیای واقعی و دنیای فانتزی توی خیالمونه. 

خب من با توجه به صحبت خودت نظر دادم

چون گفتی شوهرم از این ویژگی من شاکیه.  خب این نشون میده این مسئله خیلی براش پر رنگ جلوه میکنه و احساس میکنه بودن تو در دنیای واقعی کمتر از دنیای فانتزیه کتابه.

افراط تو هر چیزی برای اطرافیان اذیت کنندست

خب من که ۲۴ ساعته کنار اونا ننشستم 

هفته ای یه بار میبینم 

چه اشکالی داره یه سوال بپرسم مثلا تو فلان کتابو خوندی