2777
2789

با دخترای فامیل خوبه اصلا راجبشون فکر بدی نمیکنه که چرا آرایش میکنن یا دوس پسر دارن چون دختر عموم باهاشه ولی بدش ازش نمیاد. ولی با من خیلی بده حتی بابامم تحریک میکنه که نذاره برم شهر دیگه واسه دانشگاه یا برم بیرون. نمیدونم چیکارش کنم واقعا فک کنم تنها راهش اینه یکیمون بمیره

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نکنه

شدی دختر خاله من

دختر خاله منم همش میگفت الهی همه مردان بمیرن حتی داداش

چون بهش گیر می داد

بعد داداشت توی تصادف از بین رفت انقد گریه می کرد همش می گفت خدایا غلط کردم

دور از جون

شما دیگه الان بالای ۱۸ سال هستی و میتونید با مشورت پدر و مادر که قیم قانونی شما هستن به شهر دیگه برای تحصیل بری

با پدر و مادرت صحبت کن

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بعضیا خودشون هیزن و  مشکل دارن...بعد فک میکنن بقیه مرداهم مثل خودشونن و به ناموسشون نظر پیدا میکنن...

اکثر مردای بددل همینطورن...

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
زن بگیره درست میشه

🥴🥴🥴

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

برادر منم همینطوری بود

چند سال پیش یه مهاجرت تمام افکارشو تغییر داد

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
چطور

پونزده سال بین اروپاییا زندگی کرد عقایدش مثل اونا شد