2777
2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان؟

757 بازدید | 18 پست

به نظرتون رشته حقوق خوبه؟ یا فرهنگیان

تعداد رای : 25
نظرسنجی
حقوق
5
20%
روانشناسی
2
8%
فرهنگیان
18
72%

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

حتمن حقوق نشد فرهنگیان نشد روانشناسی

بازار کارش چیه؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق آزمون وکالت  خییییلی سخته

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
بازار کارش چیه؟

حقوق عالیه تو اطرافم کسایی رو دیدم از فرهنگیان انصراف دادن حقوق میخونن باز بستگی ب علاقت داره برای این ک تو حقوق ب جایی برسی باید خیلی تلاش کنی

البته من خودم دانشجو دارو ام زیاد از انسانی سر درنمیاد اون چه دیدم گفتم

حقوق عالیه تو اطرافم کسایی رو دیدم از فرهنگیان انصراف دادن حقوق میخونن باز بستگی ب علاقت داره برای ا ...

حقوق از دور اونجوریه

وارد بازار کار شدنش خیلی خیلی سخته

برای خانم ها کلا سختیشم بیشتره

من خودم بودم فرهنگیان میخوندم

[QUOTE=153242527]حقوق از دور اونجوریه وارد بازار کار شدنش خیلی خیلی سخته برای خانم ها کلا سختیشم بیشتره من خودم بو ...[/QUOT

کدوم دانشگاه و رشته ایی عزیزم؟

من حقوق دانشگاه مراغه خوندم

واقعا میشه از رشته ات بگی؟چندسال خوندی؟رتبت چندبوده؟الان راضی

واقعا میشه از رشته ات بگی؟چندسال خوندی؟رتبت چندبوده؟الان راضی

من به خاطر حقوق خودمو کشتم.لیسانس گرفتم بعد یه سال فاصله دادم ازشد هم خوندم

تو این فاصله امتحان های استخدامی اینا هم شرکت میکردم که نشد

وکالت هم هنوز شرکت نکردم ولی هر کی شرکت کرده میگه امتحان فوق العاده سختیه و به راحتی نمیشه توش قبول شد

حتی اونهایی که لیسانس خوب بودن درسشون دو سه سال شرکت کردن تا قبول شدن

برای موفق شدن تو وکالت باید عاشق حقوق باشی تا بتونی سختیاشو به جون بخری باید تحملت بالا باشه و سرسخت باشی 

اونهایی که دلشون محکم تره تو حقوق موفق ترن

اما خب اسم داره منم به خاطر اسمش رفتم حقوق

ولی الان بودم میرفتم فرهنگیان

از همون اول حقوق میگرفتم فوری هم شروع به کار میکردم

به خودن نگاه کن بیین اگه دل و‌جربزه وکالت داری و صبرت بالاست برو حقوق. چون درسته صبر و تلاش فوق العاده زیاد میخواد اما تهش اگه کارت بگیره از یه معلم جلوتری

ولی اگه یه زندگی آروم‌و ساکت و بی دردسر میخوای برو فرهنگیان