2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده😂😂

1176 بازدید | 26 پست

امشب با بچه رفتن پایین خونه مادرشوهرم منم داشتم فیلم میدیدم و با دختر عموم چت میکردم چیز خاصی ام نمیگفتیما. بعد همین که اومد من چتمونو حذف کردم ناخواگاه. اقا دید بهش برخورد که چی بوده که حذف کردی منم بهش توضیح دادم ولی باز زد به برق😑 موقع خوابیدنم با اینکه همچین عادتی ندارم زدم به شوخی و بوس و بغل ولی همونجور عنق بود. منم با یه ماتحت لقت محلو ترک کردم✌️ پسره لوس😒

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

خوب کاری کردی😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزار جای اون خوب

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸

اووووف شوهرمنم از صبح تو قهره راه ب راه هم تو اینستا و وات اپ استوری های معنی دار و تهدیدی می ذاره برام حتی عکس تلگرامشم ی شعر با مضمون از چشمم افتادی و تو غریبه ای و فقط خودم برا خودم می مونم گذاشته

حالا اگه اون حذف میکرد،ک قیامت ب پا میکردین

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

منم تو نامزدی الکی اومدم جلوش پیامام رو پاک کردم گفت چی بودن ک پاک کردی حتما چیز خاصی بوده تا یک هفته قهر بود

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

منم با شوهرم سر خواهرش دعوام شد بهش گفتم پاشو برو بیرون اتاق بخواب نرفت منم دوتا بالش گذاشتم بینمون الانم عین خرس خوابیده دوس دارم پاشم با پا برم رو گردنش

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚