2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 91 پست
اره خب دوتا دندون از بالا داره در میاره  اگه تب از دندونش باشه چقد طول میکشه تبش؟

تب بالای۳۸درجه واسه ویروس زیر۳۸واکسن 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب دوتا دندون از بالا داره در میاره  اگه تب از دندونش باشه چقد طول میکشه تبش؟

تب دندان طولانیه کم و زیاد میشه باید با دارو کنترلش کنی تا دندان جوانه بزنه بعد خودبخود رفع میشه

با این حرفای تب دندونو .. به منم میگفتن ۲ روز صبر کردم روز سوم طاقت نیاوردم بردم بیمارستان ازمایش گرفتن عفونت خون داشت ۵ روز بستری شد

تب دندون ۳۸ درجه نیستتتتتتت

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
تب بالای۳۸درجه واسه ویروس زیر۳۸واکسن 

منم همینو میگم 

حالا بقیه هی بگن دندون دندون 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مرسی از راهنماییت عزیزم

ننه جان ما اينجا نگرانيم برو يکارى بکن بيا بگو تبش پايين اومده به حق على اصغر 

امام حسين  

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
😯😯😯😯😯

اگر زودتر ببری دکتر انشالله با شربت انتی بیوتیک ممکنه رفع بشه ولی دیرتر ببری فقط بچه اتو اذیت کردی

😯😯😯😯😯

داخل دهن ومچ دست ومچ پا اصولاُداعه واسه دندون

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
مرسی از راهنماییت عزیزم

فداتشم

برو حواست بهش باشه

خدا. زودتر شفاش بده

اگر زودتر ببری دکتر انشالله با شربت انتی بیوتیک ممکنه رفع بشه ولی دیرتر ببری فقط بچه اتو اذیت کردی

انتی بیوتیک سیستم دفاعی بدن ضعیف میکنه

اگرعفونت باشه بعدازاولین بار رفتن وعدم خوب شدن بچه معلومه عفونت که بایدآنتی بیوتیک بخوره

ولی اگرعفونت نباشه وسرماخوردگی وویروس باشه باشربت کوریزان سرماخوردگی کودکان خوب میشه...