2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 91 پست

دوبرابر وزنش قطره استامنیوفن بده

شیاف استامنیوفن بخر بذار

اگر شیاف دیکلوفناک خریدی نصفه بذار

تند اب و مایعات وشیر بده

اگر تبش مایین نیومد تا صبح ببرش بیمارستان خدایی نکرده تشنج نکنه که عواقبش موندگاره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خوابه بغلش نمیکنم

لباساش چى 

اگه ميتونى بيدارش کنى بهتر نيست يه موقع خدايى نکرده تو خواب حالش بد نشه

يکم بهش شير بدى

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبرابر وزنش قطره استامنیوفن بده شیاف استامنیوفن بخر بذار اگر شیاف دیکلوفناک خریدی نصفه بذار تند ...

منم ميخواستم همينو بگم زبونم نچرخيد

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
چندین بار انجام بده.. شاید داره دندون در میاره. 

عزیزدل

تب دندون اصلا ۳۸ درحه نمیشه

تب دندون فقط سر گرم میشه دوباره خنک میشه به هیچ عنوان ۳۸ نمیشه

تب ۳۸ یعنی ویروس یا عفونت

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

چرا تب داره اول علت تبو متوجه شو بعد درمان کن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شیاف ضرر نداره؟

نه وقتی میگی پایین نمیاد شیاف بذار تبش تره بالاتر خدای نکرده تشنج کنه

واکسن زده ؟

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بایددوساعت بگذره ازداروهای قبلی که بهش دادی تاشیاف بزنی براش چون مسمومیت دارویی ایجادمیشه

بادستمال نم دار خنک کن بدنشو

...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
منم ميخواستم همينو بگم زبونم نچرخيد

ای جونم

نیت برابر عمله 

دل به دل راه داره  

سلام اگه با استامینوفن تبش پایین نیومد باید شیاف بذاری احتمال زیاد داره دندون درمیاره 

ولی صبح زود ببرش دکتر گلو و گوشش رو معاینه کنه 

نگران نباشه پسر من دائما زمانیکه دندان درمیاورد تب میکرد