2777
2789
عنوان

چقدر سخته توی خونه خودت تنها باشی...

582 بازدید | 65 پست

بچه ها من و همسرم خیلی سال طول کشید بهم برسیم.ولی از روزی که ازدواج کردیم از هم متنفر شدیم.همش دعوا همش کلکل...اصلا باهم کنار نمیایم.الان یک ساله خونه خودمون هستیم.ولی هیچ روز تعطیلی نبوده دعوا و قهر نداشته باشیم.دعواهای شدید...

واقعا خسته شدم از دستش.وقتی خوبه خیلی خوبه.وقتی حتی ی بحث کوچولو یا انتقاد یا مخالفت کوجولو باهاش میکنم دیگه میشه یدترین و لجبازترین ادم روی زمین.ی حرفایی میزنه شاخ در میارم.انگار متنفره ازم...

خیلی داغونم از دستش.واقعا توی خونه خودم خیلی تنهامممم خیلی..امروز از صبح هزاران بار اروم اروم گریه کردم.

😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه نداری؟

نه اصلا راضی نیستم...

همسرم خیلی اصرار میکنه چون میخواد به زور نگهم داره.

میگه میمیرم برات..ولی عین زندانی هستم تو خونه.حتی حق ندارم برنامه مورد علاقه خودمو نگاه کنم..همش حرف و خواسته ی اونه...

😊😊
بچه بیارین زندگیتون بهتر میشه صبر داشته باش مردا همه اولش همینجورن 

وای نه...اصلا فکرشم نمیکنم.خیلی عصبی و زودجوشه...

اصلا انگار عین بمب میمونه که منتظره خودشو روی من خالی کنه...

😊😊
چرا اخه یعنی تفاهم ندارین فقط؟واقعانفرت گرفتین؟

اصلا تفاهم نداریم..حتی برای اهنگ گوش کردن..تلویزیون نگاه کردن..حتی توی این چیزای کوچیک نقطه مشترک نداریم..حتی حرف مشترک...

خیلی روزای سختی شده واسم.

😊😊