2777
2789
عنوان

چقدر سخته توی خونه خودت تنها باشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 65 پست
بچه بیارین زندگیتون بهتر میشه صبر داشته باش مردا همه اولش همینجورن 

لطفا  ازین توصیه ها ب کسی نکن بچه مگه  مشاور خانواده یا شورای حل اختلافه  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
اخه الان یکسال خونه خودمون هستیم.تازه عروس نیستم که.یکسال گذشته. واقعا هرررررر راهی فک کنی رفتم...ا ...

بنظرم هرچقدم دوست باشین تا وقتی نرین زیر ی سقف نمیتونین همو بشناسین معمولا سال اول ازدواج اینطوریه خیلی اختلاف نظر هست ولی کم کم بهتر میشه چون اخلاقای هم دستتون میاد 

یعنی باور نمیکنی من سال اول ازدواج چه رفتارایی داشتم الان درست شده 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول زندگی تا اخلاق زن و شوهر دست هم بیاد دعوا و بحث زیاده شما الان کم کم دیگه باید اخلاق شوهر ...

منم اولش میگفتم طبیعیه خوب...با گذشت زمان بهتر میشه.ولی روز به روز داره فراتر میره...

مثلا امشب خونه پدرم اجازه نداد بریم...همه اعضای خونواده جمع بودن.لج کرد گفت نمیریم تمام.اصلا به شدت غیر منطقی رفتار میکنه

😊😊
میدونم دردتو ، من یکی بدترشو داشتم ، که هم غد بود هم شکاک هم بددل هم خسیس ، خلاصه کلکسیونی بود واسه ...

چکار کردی

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن
خب تو این پنج سال نفهمیدی ک تفاهم باهاش نداری?? خداوکیل فازتون چیه??عشق کورتون میکنه که ایجوری با ج ...

دقیقااااا کور شده بودم.فقط میخواستم‌بهش برسم بگم دیدین شددددد...انگار قرار بود چی بشه.افسوس که نفهمیدم بازی با سرنوشتمه.

😊😊
میدونم دردتو ، من یکی بدترشو داشتم ، که هم غد بود هم شکاک هم بددل هم خسیس ، خلاصه کلکسیونی بود واسه ...

الان جیکارش کردی...

من واقعا دیگه امیدی ندارم...یکساله همه راهی رفتم بهتر نشده...

😊😊
این چه راهکاریه آخه🤢

واسه خیلیا جواب داده و زندگیشون رو برگردونده الانم با خوشبهتی دارن زندگی میکنن واسه کسایی ک دیگه اختلافشون خیلی زیاده و ریشه داره نه حالا صورتتو رنگ ب رنگ نکن تجربه چیزی ک دیدم گفتم ای بابا

اول زندگی دعوا زیاد پیش میاد.اگه قصد موندن داری بمون زندگی کن.شرایط عوض میشه اینجوری نمیمونه

واقعا نمیدونمممممم...پیر شدم پیررررر...توی این یکسال نمیدونی جه روزایی کشیدم.کم اوردم دیگه.

😊😊
نمیدونم امیدوارمممممم...واقعا خسته و داغونم دیگه

صبوری کن برای جا زدن خیلی زوده..تو خانمی کن .بزرگی کن  کوتاه بیا...سال اول خیلیا اینطورین..درست میشه شک نکن..برای تموم کردن رابطه همیشه وقت هست