2777
2789
عنوان

چقدر سخته توی خونه خودت تنها باشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا راضی نیستم... همسرم خیلی اصرار میکنه چون میخواد به زور نگهم داره. میگه میمیرم برات..ولی عی ...

زندگی یعنی گذشت دو طرف

بعضیا فکر میکنن فقط ازدواج کنن تمومه

ازدواج و زندگی مث یه نهاله که همیشه به مراقبت نیاز داره

لج و لجبازی که نیس

اول ازدواج دعوا زیاده صبور باش کم کم باید قلق طرف دستت بیاد اصلا بچه دار نشو تا تکلیفت روشن شه

اخه الان یکسال خونه خودمون هستیم.تازه عروس نیستم که.یکسال گذشته.

واقعا هرررررر راهی فک کنی رفتم...اصلا جوابگو نیس.

اصلادوتا ادم با دنیای متفاوتیم..همه انگیزمو انرژیمو از دست دادم تو زندگی.هیچ دلخوشی ندارم

😊😊
اصلا تفاهم نداریم..حتی برای اهنگ گوش کردن..تلویزیون نگاه کردن..حتی توی این چیزای کوچیک نقطه مشترک ند ...

بیا تاپیک های اشپز بانو اونم شوهرش عین شوهر تو عاشق در عین حال زورگو و خودخواهه ولی داره باهاش مداذا میکنه

زندگی یعنی گذشت دو طرف بعضیا فکر میکنن فقط ازدواج کنن تمومه ازدواج و زندگی مث یه نهاله که همیشه به ...

همسرم به شدتتتتت لجبازه...

و خیلی عصبانی...

منم کم اوردم از دستش.نمیدونم دیگه چیکار کنم.کلی مشاوره رفتیم ولی همکاری نمیکنه.

😊😊
اصلا تفاهم نداریم..حتی برای اهنگ گوش کردن..تلویزیون نگاه کردن..حتی توی این چیزای کوچیک نقطه مشترک ند ...

همه زندگیا اولش همش دعواس ولی خوب میشه این روزا میگذره ناراحت نباش عزیزم همه ما این روزا رو داشتیم فقط تو نیستی

وقتی بچه بیارین دیگه فرق میکنه رابطتون خوب میشه بهمدیگه نزدیکتر میشین 

اگه بچه حلال مشکلات بود و زن و شوهرو نزدیک میکرد هیچ بچه طلاقی وجود نداشت، با احترام این راهنمایی از اساس غلطه

اخه الان یکسال خونه خودمون هستیم.تازه عروس نیستم که.یکسال گذشته. واقعا هرررررر راهی فک کنی رفتم...ا ...

خب تو این پنج سال نفهمیدی ک تفاهم باهاش نداری??

خداوکیل فازتون چیه??عشق کورتون میکنه که ایجوری با جوونیتون بازی میکنین???

عزیزم اول زندگی تا اخلاق زن و شوهر دست هم بیاد دعوا و بحث زیاده

شما الان کم کم دیگه باید اخلاق شوهرت دستت بیاد نگذاری به اون خط قرمزها برسه

کلا دعوا نک زندگی هست تو همه ی خونه ها هم هست، مواظب باش شورش نکنی

اخه الان یکسال خونه خودمون هستیم.تازه عروس نیستم که.یکسال گذشته. واقعا هرررررر راهی فک کنی رفتم...ا ...

چطوز تو این چند سال متوجه نشدی

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن
چطور اینهمه تفاوت رو تو اون 5سال دوستی متوجه نشدی؟؟ 

واقعا نمیدونم..اصلا انگار ی ادم دیگه بود...۵سال باهم بودیم شب و روز....فقطططططط خنده و تفریح و شادی بود وقتی کنار هم بودیم.

اصلا دیوونه و عصبی شده نمیدونم چرا...توی دوران نامزدی و اینا خیلی سختی کشیدیم.

😊😊

تمام مردا اول زندگی اینطورین ، حتی بعضی وقتا انقد غد و یکدنده میشن که آدم با خودش میگه این همون آدم تو نامزدی و عقده  صبر داشته باش میگذره اینام ، اگه اون بلند حرف میزنه تو اروم حرف بزن بگو ببین من کنارتم نه مقابلت با زبون فقط رام میشن