2777
2789
عنوان

از پیاده همه جا رفتن خسته ام 😔خواهرانه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 128 پست

یه پیرمرد چند روز پیش تو نی نی سایت بود فکر کنم پدرشوهر تو بود بیشعور میگفت به پسرم نمیدم که عروس خوشحال نشه!!ولی به دخترم میدم که راحت باشه اخرش فاتحه بخونه برام🙄😐😐😐

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم دلت خوشه ها اون پولم بدن دست صاحب خونه اس بعد یه سال باید پس بدی توهم قسطی که به بانک میدی در اصل قسط نیست به بانک سود میدی انگار میفهمی چی میگم ؟ بعد یه سالم بانک مثلا اسلامی کل پولو میخواد دیگه بدون چیه

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
لطفا مسخره نکنید میتونی راهنمایی کن بعدم متنم رو با دقت بخون نوشتم راهنمایی کنین ۱۵بدن چقد بزارم روش ...

قرض نمیشه بگیری بهتر از وامه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
قرعه کشی سه تا دارم برای پول پیش خونه که اضافه کنم نه تازه عروس ام من معلم کتاب های پیش از دبستان بو ...

خوب برو دنبال یه شغل دیگه...من جات بودم واسه اینکه پوووز اونارو بزنم شده میرفتم راه پله هم تمیز میکردم!

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵
نا امید نباش اصلا  من توی اوج ناامیدی دری برام باز شد و خدا بهم مال داد از لطف خدا ناامید نبا ...

ایشالا دلم روشنه ما جوونیم فقط سه ساله پیاده هی میرم اینور اونور مهمونی خسته ام هم سنای شوهرمم همه ماشین دارن تو فامیل و میبینم یکم غصه میخوره

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴
یه پیرمرد چند روز پیش تو نی نی سایت بود فکر کنم پدرشوهر تو بود بیشعور میگفت به پسرم نمیدم که عروس خو ...

خخخ شایدم اون باشه ماشاالله همه جا هست 

خوب برو دنبال یه شغل دیگه...من جات بودم واسه اینکه پوووز اونارو بزنم شده میرفتم راه پله هم تمیز میکر ...

اخه نمیدونم کجا هم برم واسه کار حتی میخواستم برم کوروش واسه کار شوهرم بخاطر کرونا ترسیده

قرض نمیشه بگیری بهتر از وامه

خانواده خودم همه کمک کردن به خواهرم خونه خریده و کمک کردن به داداشم واسه پول پیش خونه اش الان دستشون خالیه خانواده همسرمم دارن ولی نمیدن 

استارتر وضعیتت عین خودمه خدا خودش پدرشوهرمادرشهورمو ذلیل کنه نون شب نداشته باشن به حدی ظالمن و پول این یکی اونیکیو بالا میکشن و پزشو میدن

اخه نمیدونم کجا هم برم واسه کار حتی میخواستم برم کوروش واسه کار شوهرم بخاطر کرونا ترسیده

ترس نداره که...شوهرت باید از زمانی بترسه که خدای نکرده سبی نصفه شبی حالتون بد شد بی ماشین و وسیله موندین...پدرشوهرت از ایناس که دوست نداره پیشرفت کنین..دوست داره همیشه محتاجش باشین و اون حکمفرمایی کنه بهتون!

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵
وای عزیزم دلت خوشه ها اون پولم بدن دست صاحب خونه اس بعد یه سال باید پس بدی توهم قسطی که به بانک میدی ...

نه تغییر کرده ۵ساله اس باید بدی من تازه ثبت نام کردم رفتم بانک هم پرسیدم گفت چون شرایطش سخت بود اعتراض ک دن بهش عوض شد 

نه تغییر کرده ۵ساله اس باید بدی من تازه ثبت نام کردم رفتم بانک هم پرسیدم گفت چون شرایطش سخت بود اعتر ...

بازم باید سود بدی ؟؟؟؟؟یا قسطه و پول واسه خودت میشه ؟؟؟