سلام بچه ها من ثبت نام کردم واسه وام ۱۵میلیونی ودیعه مستاجران من اول فک کردم ۳۰میدن که نهایت ۱۰بزاریم روش یه ماشین برای جلو دست و پامون بخریم هاچ بک چیزی الان دیدم برای ما وام ۱۵میلیونه ماشین واجبه چون ما مریض میشیم باید التماس این واون کنیم یا کلی پول اژانس و اسنپ بدیم همه جا پیاده میریم پیاده بابام همش میگه ماشین بخرید تا جوونید حسرت تو دلتون نمونه ولی پدرشوهرم راضی نیست و میگه خطرناکه شما جونید میشه راهنمایی کنید منو خواهرانه میدونم مشکل خیلیاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه این بانک نبود ما همه طلاهامونو فروخته بودیم خیلی خوبه هم طلات حفظ میشه هم باز میتونی باهاش وام بگیری..من خودم 180گرم طلا داشتم از مامانم و آبجیامم میگرفتم یه ساله مثلا 40تومن وام میگرفتم..طلامم میموند
پس سرویس طلا عروسیت چی؟؟؟ فقط نگو که نخریدن وگرنه پدرشوهرتو فحش کش میکنم😐 از پدرشوهرت اینا ...
مادرشوهرم یه النگو فروخت ۴تومن برام داد سرویس طلا بعد عروسی هم ازم گرفت چون طلای خودش بود نه نمیدن پول اونا ماشین خیلی خوبی دارن ولی ختی واسه تا سر کوچه ام نمیدن بهمون