2777
2789
عنوان

از پیاده همه جا رفتن خسته ام 😔خواهرانه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 128 پست
استارتر وضعیتت عین خودمه خدا خودش پدرشوهرمادرشهورمو ذلیل کنه نون شب نداشته باشن به حدی ظالمن و پول ا ...

من برای تو مردم نشون و پاگشا النگو بدل دادن گفتن سر سه ماه جبران میکنیم هنوز چشم به راه ام جبران بشه یبارم لپ تاب تو مجردی برای پسرش خریده بود تو جا به جایی مادرشوهرم برش داشت و اومدن خونمون گفتن پاشو برو لپ تابمون رو بیار اگه ندی باید پولشو بدی ببین تا ته زندگیمو بخون خودت

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴
نه تغییر کرده ۵ساله اس باید بدی من تازه ثبت نام کردم رفتم بانک هم پرسیدم گفت چون شرایطش سخت بود اعتر ...

سود نداره؟ اگه با شرط سود نگیرید دعا میکنم از جایی که گمان نمیکنید روزی تون برسه بتونید یه ماشین خوب بخرید 

استارتر آیه و من یتق ا... رو بخون روزی رو زیاد میکنه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سود نداره؟ اگه با شرط سود نگیرید دعا میکنم از جایی که گمان نمیکنید روزی تون برسه بتونید یه ماشین خوب ...

فداتشم ایشالا همه هر چی دلشون میخواد بشه بستگی به شهری که زندگی میکنی دازه

من برای تو مردم نشون و پاگشا النگو بدل دادن گفتن سر سه ماه جبران میکنیم هنوز چشم به راه ام جبران بشه ...

به خدا منم همینجوری شد روز و شب نفرینشون میکنم بهم پول دادن گفتن میخوای باهاش طلا بخر یا بذار پول پیش خونت طلا بخری دیگه باهات کاری نداریم 

وضعیت شوهرمم داغون منم رو قولای قبلشون حساب باز کرده بودم خدا لعنت کرده ها همون موقع رفت برا خودش کلی النگو خرید اینقده بلاسرم اوردن که نگم

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
ماها که ۱۵میلیونیم باید ۲۵۰بدیم ماهی

این ۲۵۰ هزار سوده یا قسطه ؟؟؟؟

اگه سود باشه نمیصرفه از نظر شرعیم حرومه برکت نداره

ترس نداره که...شوهرت باید از زمانی بترسه که خدای نکرده سبی نصفه شبی حالتون بد شد بی ماشین و وسیله مو ...

دقیقا همینطوره اتفاقا این ماه شوهرم مریض شد حموم رفت اومد بیرون ابریزش تب داشت بعد منم ازش سرماخوردگی گرفتم کلی دکتر رفتیم گفت فقط سرما خوردگیع ساده اس حالا اومده بود میگفت والا پسرم سرحاله تو حالت بده حالا تو ماشین منم هستی ۱۵روز دیگه منم کرونا میگیرم الان دوماه گذشته والا نه کرونا گرفته نه ار رو رفته 

فداتشم ایشالا همه هر چی دلشون میخواد بشه بستگی به شهری که زندگی میکنی دازه

ان شاءالله 

ولی استارتر اگه شرط سود بود صبر کن از جایی شاید پول جور شد چون الان وام بانک هم اگه با شرط سود بدن  دور از جون عین ربا می مونه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
این ۲۵۰ هزار سوده یا قسطه ؟؟؟؟ اگه سود باشه نمیصرفه از نظر شرعیم حرومه برکت نداره

با سوده کدوم چیزیو بدون سود میدن باید جیب یکی خالی بشه !

با سوده کدوم چیزیو بدون سود میدن باید جیب یکی خالی بشه !

ببین بیخیالش شو باور کن برکت نداره اصلا آدم زورش میاد وام ۱۸ درصد پیدا کن پس بده ولی اونو نه 

مگه ۵ ساله نیست ، اگه ماهی ۲۵۰ قسطش باشه میشه دقیقا ۱۵ میلیون . اینطور که شما میکی سود نداره 

اگه سود نیست تا منم فرداش برم اقدام کنم 😁 روشنم کنین بچه ها سوده یا قسطه