2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم همیشه موقع هایی که شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 49 پست
این که بماند من از روضه خون خندم می گرفت 😂

اخ اخ نگم برات😂یکی بم گف این یه بیماریه ک اینجور جاها خندت میگیره😰

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این دیگه خیلی خیته😂

افتضاح فک کن کمد افتاد رو سر پسرم اولش از ترس گریه کردم بعد خنده مث دیوونه ها حالا مادرشوهرمم پیشم بود الان لابد با خودش گفته خاک برسرم بااین عروس گرفتنم طرفم دیوونس 😁

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
اخ اخ نگم برات😂یکی بم گف این یه بیماریه ک اینجور جاها خندت میگیره😰

خب شایدم بیماریه ما خبر نداریم خدا نکنه یه اتفاق خنده دار بیوفته من قش میکنم از خنده دیگه تموم نمیشه خنده ی من یه دفعه رفته بودیم با شوهرم مسافرت ماشینو نگه داشت میخواستیم بریم از چشمه آب بخوریم و دست و صورتمونو بشوریم رفتیم رسیدیم جای چشمه یهو از اون طرف یه مردی آفتابه به دست اومد و توی آفتابه شو پر آب کرد اومدکه بره یهو پاش سر خورد تمام آب آفتابه چپه شد روی من حالا من بخند شوهرم بخند دوتاییمون قش کرده بودم باز اومد از جاش بلند شه دوباره افتاد خلاصه مرده بودیم از خنده یهو یاد این افتادم

افتضاح فک کن کمد افتاد رو سر پسرم اولش از ترس گریه کردم بعد خنده مث دیوونه ها حالا مادرشوهرمم پیشم ب ...

وای نه دیگه من اینجوریم نیستم تو وضعیتت از ما خیلی وخیم تره😂😂

خب شایدم بیماریه ما خبر نداریم خدا نکنه یه اتفاق خنده دار بیوفته من قش میکنم از خنده دیگه تموم نمیشه ...

منم معروفم به این اخلاق ک خندم بند نمیاد شوهرمو مادرشوهرمو برادرشوهرمو خواهرشوهرمم مثه خودم وقتی بخندیم خندمون بند نمیاد😂😁

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

چن وقت پیش تو عابر پیاده ی بچه دوچرخه بزرگ سوار بود ی مرد خسته هم مخالف جهت اون حرکت کرد وقتی رسیدن بهم یهو بچه با دوچرخه  افتاد رو مرده😅😅😅من دیگه مرده بودم از خنده.. فقط قیافه مرده دیدنی بود خسسسسته 😅😅😅😅

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
چن وقت پیش تو عابر پیاده ی بچه دوچرخه بزرگ سوار بود ی مرد خسته هم مخالف جهت اون حرکت کرد وقتی رسیدن ...

😂😂😂الان مردم از خنده باورت میشه شوهرم اومده میگه چیشده باز رگ خنده ت حرکت کرده نصفه شبی گفتم دارم جک میخونم😂