سلام همیشه مواقعی که شوهرم احساساتی میشه و با من درد و دل میکنه و بغلم میکنه من یهو وسطش میزنم زیر خنده چیکار کنم واقعا نمیتونم جلو خودمو بگیرم قیافه شو که میبینم خنده م میگیره شماها اینجوری نیستین؟یه راه حل به من پیشنهاد کنین😂😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افتضاح فک کن کمد افتاد رو سر پسرم اولش از ترس گریه کردم بعد خنده مث دیوونه ها حالا مادرشوهرمم پیشم بود الان لابد با خودش گفته خاک برسرم بااین عروس گرفتنم طرفم دیوونس 😁
اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
اخ اخ نگم برات😂یکی بم گف این یه بیماریه ک اینجور جاها خندت میگیره😰
خب شایدم بیماریه ما خبر نداریم خدا نکنه یه اتفاق خنده دار بیوفته من قش میکنم از خنده دیگه تموم نمیشه خنده ی من یه دفعه رفته بودیم با شوهرم مسافرت ماشینو نگه داشت میخواستیم بریم از چشمه آب بخوریم و دست و صورتمونو بشوریم رفتیم رسیدیم جای چشمه یهو از اون طرف یه مردی آفتابه به دست اومد و توی آفتابه شو پر آب کرد اومدکه بره یهو پاش سر خورد تمام آب آفتابه چپه شد روی من حالا من بخند شوهرم بخند دوتاییمون قش کرده بودم باز اومد از جاش بلند شه دوباره افتاد خلاصه مرده بودیم از خنده یهو یاد این افتادم
چن وقت پیش تو عابر پیاده ی بچه دوچرخه بزرگ سوار بود ی مرد خسته هم مخالف جهت اون حرکت کرد وقتی رسیدن بهم یهو بچه با دوچرخه افتاد رو مرده😅😅😅من دیگه مرده بودم از خنده.. فقط قیافه مرده دیدنی بود خسسسسته 😅😅😅😅