2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم همیشه موقع هایی که شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 49 پست
یه بار کرد پاچه شو گرفتم دیگه نشست سرجاش 😂

خوب پس باید یه بار اونم پاچتو بگیره، ولی جدا از شوخی خیلی حرکت بدیه ، اینکه تو ناراحتی و درد و دل اینجوری حالش و بگیری نامردیه ، ممکنه بعد از یه مدت دیگه نتونه باهات درد و دل کنه و حرف بزنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب پس باید یه بار اونم پاچتو بگیره، ولی جدا از شوخی خیلی حرکت بدیه ، اینکه تو ناراحتی و درد و دل ای ...

میدونم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم از دستی اینکارو نمیکنم واقعا یهویی قیافه شو میبینم خنده م میگیره خیلی تمرین کردم و خودمو بزور کنترل کردم اما نتونستم نمیدونم چرا خودمم بعدش با خودم میگم چه کاری کردم اما بازم دفعه بعد همینجوریم دیگه نمیدونم والا چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم از دستی اینکارو نمیکنم واقعا یهویی قیافه شو میبینم خنده م میگیره ...

بیشتر تمرکزت رو بزار روی حرفی که داره میزنه و ناراحت بودنش نه قیافش ، اصلا می تونی فقط به چشماش نگاه کنی یا دهنش ، به کل صورتش نگاه نکن که خندت بگیره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بیشتر تمرکزت رو بزار روی حرفی که داره میزنه و ناراحت بودنش نه قیافش ، اصلا می تونی فقط به چشماش نگاه ...

همون کارو میکنم گاهی اوقات به چشماش که اصلا نمیتونم نگاه کنم فقط به دهنش نگاه میکنم بعد برمیگرده میگه وقتی دارم حرف میزنم به چشمام نگاه کن اون موقع چیکار کنم

😂😂😂😂وا منم وقتی نامزدم میره تو حس خندم میگیره و متاسفانه میخندم...بعد برمیگرده میگه باش بخند خوبه که خوشحالی و میخندی یدونه ماچم میکنه😅😅

اصالت چیزی نیس ک بتونی تقلیدش کنی خب؟!باس تو ذاتت باشه ؛)
نه این حرصش میگیره موندم چیکار کنم والا 

خب عزیزم با دقت به حرفاش توجه کن خودتم برو تو حس..اینجوری خندت نمیگیره

اصالت چیزی نیس ک بتونی تقلیدش کنی خب؟!باس تو ذاتت باشه ؛)

بزن تو گوشه خودت قبلش درد نمیزاره بخندی😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

وای من قبلا بچه تر بودم تو روضه ها یا سره عزا ها خانومایی ک ادا گریه رو در میاوردن و میرفتن زیر چادرشون میکادو یا میوشون و میخوردن خندم میگرفت.جوری میخندیدم ک از خواهرم فحش میخوردم😁

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
چرا یهو تو حسه اینجوری میکنم برمیگرده به من میگه چیشده میگم هیچی یهو خودمو جمع و جور میکنم 

وای خدا نکشت

ازین ب بعد منم هربار شوهرم بره تو حس یاد حرف تو میفتم خندم میگیره🤣

توروخدا برای حاجت دلم صلوات بفرستین... 😭😍