سلام همیشه مواقعی که شوهرم احساساتی میشه و با من درد و دل میکنه و بغلم میکنه من یهو وسطش میزنم زیر خنده چیکار کنم واقعا نمیتونم جلو خودمو بگیرم قیافه شو که میبینم خنده م میگیره شماها اینجوری نیستین؟یه راه حل به من پیشنهاد کنین😂😕
خوب پس باید یه بار اونم پاچتو بگیره، ولی جدا از شوخی خیلی حرکت بدیه ، اینکه تو ناراحتی و درد و دل اینجوری حالش و بگیری نامردیه ، ممکنه بعد از یه مدت دیگه نتونه باهات درد و دل کنه و حرف بزنه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب پس باید یه بار اونم پاچتو بگیره، ولی جدا از شوخی خیلی حرکت بدیه ، اینکه تو ناراحتی و درد و دل ای ...
میدونم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم از دستی اینکارو نمیکنم واقعا یهویی قیافه شو میبینم خنده م میگیره خیلی تمرین کردم و خودمو بزور کنترل کردم اما نتونستم نمیدونم چرا خودمم بعدش با خودم میگم چه کاری کردم اما بازم دفعه بعد همینجوریم دیگه نمیدونم والا چکار کنم
بیشتر تمرکزت رو بزار روی حرفی که داره میزنه و ناراحت بودنش نه قیافش ، اصلا می تونی فقط به چشماش نگاه ...
همون کارو میکنم گاهی اوقات به چشماش که اصلا نمیتونم نگاه کنم فقط به دهنش نگاه میکنم بعد برمیگرده میگه وقتی دارم حرف میزنم به چشمام نگاه کن اون موقع چیکار کنم
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
وای من قبلا بچه تر بودم تو روضه ها یا سره عزا ها خانومایی ک ادا گریه رو در میاوردن و میرفتن زیر چادرشون میکادو یا میوشون و میخوردن خندم میگرفت.جوری میخندیدم ک از خواهرم فحش میخوردم😁
من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏