2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه بیاین🙏🙏

80 بازدید | 18 پست

اگه نی نی به مواد غذایی حساسیت داشته باشه صورتش قرمز میشه؟ عکسشو بذارم متوجه میشین؟ 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمز میشه، جوش میزنه، پوست خشک میشه هر بچه ای عکس العمل خاص خودشو داره

الان دوهفته س لپاش قرمز شده وخشک شده

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
یا زیاد بوسش کردین، یا به مواد شامپویی هست یا غذایی، این حساسیت هست

ببرمش چه دکتری؟ 

الهی فداتشم، آره عزیزم حساسیت هست، اگه غذای خودت خوردی شیر بهش میدی مراقب باش معمولا به تخم مرغ، ادو ...

خدانکنه. شیرخشک میخوره فقط یه بار باشیر پاستوریزه براش فرنی درست کردم بعد اون اینجوری شد چیز جدیدی بهش ندادم

این از بوس نیست حساسیته ببر متخصص اطفال اون تشخیص میده اگه لازم باشه میفرسته آسم و آلرژی

باشه ممنون

اطفال ببر، رعایت غذایی داری عزیزم، گوجه قرمز خیلی چیزا هست که حساسیت داره 

شیرخشک میخوره