2777
2789
عنوان

بنظرتون به جاریهام زنگ بزنم یا پر رو میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 73 پست
دقیقا خودمم این حسو دارم بخاطر همین یهو رفتن تو قیافه

آره منم بودم می رفتم توی قیافه.. هرکس توی موقعیت خودش رو محق میدونه... اما چون تو ریگی به کفشت نیس خیلی عادی باش

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف بهار پیش شهرک صنعتی مال شما کجاس

ما رزنیم

خودمون ۱۰۰هکتار زمین ابی داریم

دوماه پیش بغل زمینامون میفروختن

۴۰هکتار خریدیم 

هکتاری ۱۶۰ملیون

زمین‌های ابی 

قیمتا خیلیم پرت نیست دیگه

چون دیگه کسی که بیشتر از این پول بده به زمین حماقته

مگه چقد سود داره

چطور میگی زمین الان مفته الان خونه و زمین که سر یه فلک کشیده چطوز می خوان مفت بفروشن

مفت که نیست منظورم این نیست. میگه هر مشتری اومد نصف قیمتم شد بدیم بره چون ما خونه و ماشین و سرمایه داریم، بهمون نصف قیمتم برسه مساله ای نیست این پول رو 200 تومنم شد میذاریم تو حساب ماهی 20 تومن میخوریم ...

میگه 200 تومن الان یکی بده بمن من زمینمو میدم 10 ماه ماهی 20 تومن میذارم تو حسابم میخورم من مهم نیست برام نمیخوام رو پول این ملک سرمایه گذاری نکردم گذاشتم برا اینکه بخورمش

اخه ۲۰۰تومن ماهی ۳ تومن سود میده 😐 ۲۰تومن نمیشه که  عجب ادمای بیشعوربن

خب میگه بانک میذارم برداشت میکنم لابد ازش ماهانه بدون سود منظورشه لابد

میخواد فقط یه سال بگذره کرونا بره و کاسبی هاشون رونق بگیره...یه جورایی فقط میخوان از بحران در بیان