2777
2789
عنوان

ماسک مو بهتره یا کرم مو

89 بازدید | 4 پست

من موهام زود چرب میشه 

میخوام موهام حالت لختی پیدا کنه روغن میزنم حالت سیخی و سفتی پیدا میکنه 

وقتی موهام مرطوبه کرم میزنم موقع شونه کردم موهام نرم تره 

میخواستم بگم ماسک مو خوبه؟ نرم و لخت میکنه؟ زیاد سنگینه یا نه؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من ماسک مو داشتم خیلی چرب میکرد

ممنون بابت نظرت ❤💞

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک مو به طور کلی از کرم مو سبک تره و چربیش کمتره اما خب بستگی به مارک چیزی که استفاده میکنی داره ممکنه در مواردی ماسک مویی باشه که از کرم مو چرب تر باشه یا برعکس بعد اینکه بستگی به بافتشون هم داره خب محصولات ژلی معمولا از کرم سبک ترن من قبلا ماسک مو بدون آبکشی سوپکس داشتم ژلی بود خیلی ازش راضی بودم اگه میخوای ماسک مو بخری اونو پیشنهاد میدم