2777
2789
عنوان

ماسک مو بهتره یا کرم مو

134 بازدید | 6 پست

من موهام زود چرب میشه 

میخوام موهام حالت لختی پیدا کنه روغن میزنم حالت سیخی و سفتی پیدا میکنه 

وقتی موهام مرطوبه کرم میزنم موقع شونه کردم موهام نرم تره 

میخواستم بگم ماسک مو خوبه؟ نرم و لخت میکنه؟ زیاد سنگینه یا نه؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من ماسک مو داشتم خیلی چرب میکرد

ممنون بابت نظرت ❤💞

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک مو به طور کلی از کرم مو سبک تره و چربیش کمتره اما خب بستگی به مارک چیزی که استفاده میکنی داره ممکنه در مواردی ماسک مویی باشه که از کرم مو چرب تر باشه یا برعکس بعد اینکه بستگی به بافتشون هم داره خب محصولات ژلی معمولا از کرم سبک ترن من قبلا ماسک مو بدون آبکشی سوپکس داشتم ژلی بود خیلی ازش راضی بودم اگه میخوای ماسک مو بخری اونو پیشنهاد میدم

من کلا بعضی وقتا روغن نارگیل میزنم خیلی تاثیر داره برام . ماسکوکرم نمیزنم. 

اون تاپیک تمیزکردن خونه قفل بود خواستم بگم خسته نباشی گل خانم خونه . خونه ای که تو توش هستی خودش به صدتا لوستر و گل می ارزه☺️

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من کلا بعضی وقتا روغن نارگیل میزنم خیلی تاثیر داره برام . ماسکوکرم نمیزنم. اون تاپیک تمیزکردن خونه ق ...

مرسی عزیزم ❤