2777
2789
عنوان

بنظرتون به جاریهام زنگ بزنم یا پر رو میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 73 پست
ببخشیدا شوهرتون به جای اینکه به اونا راهکار بده که چه کنن ماشینو بفروشن چیکار کنن بهتر نیست به خودش ...

عزیزم فعلا  ترجیح دادیم مستاجر باشیم درامدمون خدا رو شکر خوبه ترجیح میدیم زمین بخریم بسازیم تا خونه اپارتمانی. از طرفی اون ملک افتاده سهم الارث هست بعدا میشه باهاش خونه خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا نظر من هم همینه کدومآدم عاقلی ماشین رو میفروشه که بخوره پولش رو !!!

خب عزیزم کدوم ادم عاقلی سهم الارثش رو مفت میده بره. برادر شوهرم یکیشون به همسرم گفته من الان 200 تومنم بفروشم ملک پدری رو همون برام بسه.

خب عزیزم کدوم ادم عاقلی سهم الارثش رو مفت میده بره. برادر شوهرم یکیشون به همسرم گفته من الان 200 توم ...

اوووه نه دیگه هول افتادن بنده خداها

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   
اوووه نه دیگه هول افتادن بنده خداها

بعد از طرفی با 200 تومن ارث اونها رو خریدن جالب نیست بعدها چشمشون دنبال ماله..شوهرم حاضر بود بهشون 30 تومن 50 تومن قرض بده تا دست از سر اون ملک فعلا بردارن و کارشونم راه بیفته ولی 3 نفر نیاز دارن چقدر مگه میشه قرض داد بهشون؟

7 نفر 

البته پدر همسر منم همینه زمین های پدریشئن رو هنوووز نفروختن.. الان اون داره زمینا رو ی پنجم ارزششون میفروشه.. نمیگه اینا مال بچه هاشه..

هنوز فکر میکنه قیمت چند سال پیشه! چند هزار متر رو جای خوب میفروشه 500 میلیون ذوق هم میکنه !

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   
البته پدر همسر منم همینه زمین های پدریشئن رو هنوووز نفروختن.. الان اون داره زمینا رو ی پنجم ارزششون ...

خب دیگه اینجوری به تاراج بردنه 

شوهر من به برادرش گفت شما که میخواستی مفت اینجا رو بفروشی خب 10 سال قبل میفروختی ما ده سال پول اجاره ندیم دیگه خونه بخریم بجاش...بعد اینهمه سال چون به مشکل خوردین ضرب العجل دادی مهلت تعیین کردی برا فروش خونه

اکه اینطوره شماها حق دارین پس با جاری قطع رابطه نکن . زنگ بزن چون نزنی یه جوری میندازن شما رو وسط و مقصر میکنن

مام یه ارث پدری به پدرم اینا رسیده تا پارسال متری ۵۰۰ هم نگاش نمیکردن  ولی الان ۸۰۰میلیارد میخرنش البته مال ۸۰ خانواره  الان هیچکس راضی به فروشش نیست صحن هر خانوارم تقریبآ ۳۰ هکتار میشه دولت میخاد بخرتش همه خانوادها تصمیم گرفتن نفروشنش چون از همین زمینها ده سال پیش یه مقدار خریداری کردن به هر خانوار یک میلیون دادن بعد خودشون دادن به کارخونه دارا متری یک میلیون حالا همه نمیفروشیم