2777
2789
عنوان

بنظرتون به جاریهام زنگ بزنم یا پر رو میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 73 پست
چرا عزیزم مفت میره قشنگ نصف قیمت گفتن ما میخوایم ارزون بدیم که سریع بره وضعیت کرونا باعث شده درامد ن ...

چه‌ بی انصاف هایی هستن، آخه نصف قیمت

بگین سهم شما را کامل بدن اگه میخوان بفروشن، خودشون کمتر بردارن. 

ما رزنیم خودمون ۱۰۰هکتار زمین ابی داریم دوماه پیش بغل زمینامون میفروختن ۴۰هکتار خریدیم  هکت ...

اخه اینا فرق داره ما چند ساله بهشون تمام نکردیم اینا قراره از وسطشون کمربندی همدان رد شه بعد همون زمینایی که قبلا فروختن شدن کارخونه اینام دولت میخاد بخره که کمربندی از وسطشون رد شه  بقیشم میده کارخونه دارا قلب همدان زمینای ما کارخونهایی که الان توش هست همه غذایی هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه‌ بی انصاف هایی هستن، آخه نصف قیمت بگین سهم شما را کامل بدن اگه میخوان بفروشن، خودشون کمتر بردارن ...

نه قطعا اینجوری که نمیکنن. بخاطر همین شوهرم گفت بجای اینکه راضی به ضرر بقیه بشین یه ماشینی چیزی بفروشین یکم مدل پایینتر بخرین گفتن فروش ماشینمون الان ضرره این زمین افتاده اونجا اون رو میخوایم بفروشیم

نه قطعا اینجوری که نمیکنن. بخاطر همین شوهرم گفت بجای اینکه راضی به ضرر بقیه بشین یه ماشینی چیزی بفرو ...

چه رویی دارن مردم 

راضی به ضرر شما هستن راضی به ضرر خودشون نیستند. 

اما  واسه شما تو شهرک صنعتیه نمیدونم قیمت چقدره

فقط زمینای ما اینطوره به خدا چند سال یه شخمم نخوردن در حالی که مردم خود بهار سالی چند میلیارد سود از سر فروش سیب زمینی می برن  ما خونمون بهار نیست خود همدانیم

ما تو بهار یه آشنا داریم تاجره خیلی معروفه 

اسمش چیه شاید بگم بابام اینا بشناسن عموم رئیس بانک صادرات شعبه ی بهار اون حتمآ میشناسه  بهاری خیلی پول دارن یکسان یه ماشین لامبرگینی داره پلاک بهارم زده  فک کنم تو ایران فقط چند نفر دارن از این ماشین

چه رویی دارن مردم  راضی به ضرر شما هستن راضی به ضرر خودشون نیستند.

دقیقا میگه اون زمین افتاده اونجا چرا باید بیام ماشینمو مثلا بجای 600 تا 700 تومن بکنم یه ماشین 500 تومنی. ضرره همش این کار

با فروش سیب زمینی همه پولدااااااااااار شدن

نه عزیزم اینطوریم نیست سیب زمینی دوسال گرون بود و هرکی کاشت شانس آورد 

بابای من ۴سال پیش تو ارزونیاااا که پول ارزش داشت

۴۰۰ملیون سره سیب زمینی ضرر کرد دیگه ام نکاشت که جبران شه 

سیب زمینی شانسه

نه عزیزم اینطوریم نیست سیب زمینی دوسال گرون بود و هرکی کاشت شانس آورد  بابای من ۴سال پیش تو ار ...

خب همین دیگه اون سالی که گرون شد عموم میگفت کسی که تو بانک حسابش ده میلیونی بوده شده ۶ میلیاردی کلا چند سال پیش بود که همه سود کردن