2777
2789
عنوان

۱۲ روز تاخیر تو پریود +عکس بیبی ببینید مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 8272 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم ۶روز پری عقب افتاده .۱۷روز پیشم آمپول زدم.بنظرت بی بی چک مثبته یا کاذبه؟

الهیییییی جووونم اره هاله انداخته 😍 الهی که باردار باشی خبرم کن اگه مثبت بود باشه ان شاء الله که مثبت حتما 😙😙😙😙

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
نمیدونم ک دوشنبه مشخص میشه عزیزم دعا کن باردار باشم 

شما باردار بودید عزیزم؟ چون من از دکترم پرسیدم همین مشکل شما دارم گفت اگه هدمون بارداری نباشه حتی بعد چند ساعتم هاله نمیندازه اگه هاله بندازه حتما حتما بارداری فقط سطح هرمون پایینه هنوز ک پررنگ نشده میخواستم ببینم چقدر حرفش درسته 

سلام من الان 12روز از پریودیم گذشته تخمدان هام درد میکنه و سرگیجه و تکرر ادرار دارم فشارم کلا پالا پایین میشه بدنم خسته و بی جون شده ترشح سفید و چسبنده دارم دوبار بی بی چک زدم 4روز پیش منفی میزنه

کسی میدونه دلیل این حالم چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام من اون موقع باردار بودم خواستم بگم ک تاپیک بی نتیجه نمونده باشه

بسلامتی ب دنیا بیاریش عزیزم ببخشید چندروز از پریودیتون گذشته بود بی بی چکتون منفی میشد و چندروز از پریودیتون گذشته بود مثبت شد ممنون میشم ج بدید