2777
2789
عنوان

۱۲ روز تاخیر تو پریود +عکس بیبی ببینید مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 8272 بازدید | 75 پست
ممنون گلم انشالله شمام زودتر مامان میشی چندوقته تو اقدامی؟

من تو اقدام نبودم چون ۸ ماه پیش دوقلوهام بدنیا اومدن و نموندن برام نمیخواستم ب این زودیا بچه بیارم خیلی عذاب کشیدم فقط دو روز قبل وقت پریودیم رابطه بدون جلوگیری داشتم گفتم قبل پری دیگه تخمک گذاری نمیشه الانم ۱۲ روز میگذره از وقتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما دعا میکنم شام عقب انداختی ؟

من تنبلی تخمدان  شدید دارم با قرص وامپول پرید میشم احتمالش خیلی کمه طبیعی باردار بشم 😔😔😔ولی بازم همه تلاشمو میکنم شاید خدا لطفی کرد بهم طبیعی باردار بشم

این ماه کلموفین خوردم آمپول زدم چند روز قبل موعدم بی بی گذاشتم منفی بود الان چند روز گذشته از موعدم ولی میترسم بی بی بزارم

البته من عادت ماهانه ام خیلی نامنظمه والان علائمی از بارداری ندارم خیلی نا امیدم😔

[QUOTE=152539390]من تو اقدام نبودم چون ۸ ماه پیش دوقلوهام بدنیا اومدن و نموندن برام نمیخواستم ب این زودیا بچه بیارم خ ...[/QUOTایشالله دارن برمیگردن پیشت عزیزم ببخشید میپرسم زود به دنیا اومدن؟یعنی زایمان زود رس داشتی؟

من تو اقدام نبودم چون ۸ ماه پیش دوقلوهام بدنیا اومدن و نموندن برام نمیخواستم ب این زودیا بچه بیارم خ ...

شما دیگ ازمایش نمیدی نه؟ وقتی منفی بودی؟ الان خودت هاله میبینی؟ کاش یکی دیگ. میزاشتی مطمن میشدی

ینی واقعا خوبه؟ باشه عزیزم.میگیرمم

اره من خیلی پریودام نامرتبه سابقه داشته ۴۷ روز پریود نشدم امپولم خیلی ضرر داره با رازیانه فقط دم کردش عرق و اینا نه پریود شدم البته اگه باردار باشی ضرر داره سقط میاره

اره خوبه ولی ب نظر من قبلش ی آز بارداری بده بعد بخور چون باردار باشی برات دردسر میشه 

باشه عزیزم میگم اگه دوشنبه برم ازمایش بگن منفی دیگ خیالم راحت باشه؟؟؟؟ میشه دو هفته تاخیر 

[QUOTE=152539390]من تو اقدام نبودم چون ۸ ماه پیش دوقلوهام بدنیا اومدن و نموندن برام نمیخواستم ب این ...

اره عزیزم کیسه اب یکیشون پاره شد یک ماه تو بیمارستان بستری بودم ولی ۷ ماهگی بدنیا اومدن یکیشون یه روز موند اون یکی دوازده روز 

اره عزیزم کیسه اب یکیشون پاره شد یک ماه تو بیمارستان بستری بودم ولی ۷ ماهگی بدنیا اومدن یکیشون یه رو ...

چقد سخت بوده برات انشالله دوباره دوقلو هات برگردن پیشت عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌹🌹

باشه عزیزم میگم اگه دوشنبه برم ازمایش بگن منفی دیگ خیالم راحت باشه؟؟؟؟ میشه دو هفته تاخیر 

نمیدونم گلم ب نظرم پیش ی ماما بری بهتر راهنماییت میکنه اگه علاعم بارداری داری شایدم باردار باشی 

اره خیالت راحت باشه ولی اگه خیلی نگرانی برو دکتر امپول پروژسترون بزن واسه بارداری هم ضرر نداره