الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرف استارتر کاملا خبری بوده و اونایی که جبهه گرفتن رو نمیفهمم ولی حرف اون خانوم واقعا نشون دهندیه حماقت و بی لیاقتیه
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
من برای تفکر غلطه اون خانم واقعا جوابی ندارم و چیزی رو ک از ریشه غلط میدونم درموردش بحث نمیکن ...
دقیقا
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
همون کل ثروتمندای دنیا چشم و نظر دنبالشون نیست فقط دنبال ما گذاشته یهو پیشرفت نکنیم 😂😂
😂😂😂باید قبول کنیم خیلی خرافاتی و عوام تشریف داریم موندم مردممون کی میخوان پیشرفت کنن
یه همسایه داریم بچش دندون درآورده بود یروز ازپله هامیافته زمین دستش میشکنه هی واسه همسایه های بیچاره فحش میداد که تا بهشون دندونی فرستادم بچمو چشم زدن به یه هفته نکشید این بلا سرمون امد😐😐😐😐