2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم شما طرز فکرتون این نباشه فقط بگین سالم باشه سالم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه تنها چیزی ک ...

والا واسه من هیچ فرقی نمیکنه میگم سالم باشه ولی دروغ چرا بگم دلم واسه دختر ضعف میره

قطعا که خانواده و تربیتو فرهنگش خیلی مهمه ولی  درصد زیادی از این تربیت ها به خاطر تبعیض تو جام ...

خب ماها هر کدوم توانایی های متفاوتی داریم 

هر کدوم جنسیت زن ومرد جایگاه ومسولیت مشخصی داره باتوجه به توانایی پس این تفاوت ناخواداگاه ایجادمیشه

مثلا برای کار

الان پسری بخواد زن بگیره میپرسن کارداره 

کارش چیه

درآمدش چقدره

رسمی 

بیمه داره و ..

امادرباره زن این سوال پرسیده نمیشه چون اولویت زندگی مشترک نیست

و...پس بدیهی اشتعال درمردها وجذب اون بایدبیشترباشه

الان بیشترقبول شدها تودانشگاه تاچندسال پیش که دختربودسالهایی اخیرنمیدونم

خب اگرقرارباشه تبعیض باشه اوونجاهم نباید دخترها بیشترپذیرش بشن و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

فرقی نمیکنه همشون بچشوننن و عزیزن ولی در کل پسر سختر تربیتش تو این اوضاع خدایی نکرده دختر باز و معتاد شن و تو ۱۸ سالگی ول میکنن همش واسه خودشونن ولی دختر بخاطر محبت و مهربونی و حس مادر بودن که از اول خدا تو ذاتشون گزاشته راحتره اگر تو خانواده سالم تربیت شن بعد ازداواجن مهر و عطوفتشون کم نمیشه نسبت به خانواده خودشون میان و میرن و دلسوزه پدر و مادرن ولی پسرا تا زن گرفتن میرن و پشت سرشونو نگاه نمیکنن البته همشون نه ها حالا نریزید سرم اینو تاریخ و زمان نشون داده

اسی عین این پیرزنا سریع حسرت پسربودنشون رو خورد 

فقط میتونم بگم برات متاسفم...من به حساب اینکه جنسیت بچه هارو میدونین گفتم که فوت شده ها پسر بودن ..وگرنه برا من دختر و پسر نداره 

ممنونم عزیزم.انشالله جور میشه تن برادر و پدر مادرت سلامت باشه پول جور میشه سلامتی و نمیشه جور کرد ع ...

ممنون عزیزم❤

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
خودتون باعث شدیداون کاربر نظرش بگه  دوست دارید تاپیک منحرف بشه فقط اومدگفت دوتاپسرهافوت شدن م ...

اگه منظورت بامن بودی مشخصه خیلی بافهم هستی ک اینجوری گفتی بهم خداروشکر بازم ی ادم بادرک وباشخصیت پیداشد بنظم هرکس توزندگیش ی اولویت های داره خوب بعضیا ادل دختر یا اول پسر ترجیح میدن منم گفتم پسربرام مهم تره ک داشته باشم اول و بعدش دختر ح بدی خدای نزدم چقدر توهین شمیدم ازاین کاربرا ک هرچمد دوس ندارم باهاشو دهن ب دهن بشم 

سرداردلها
اگه منظورت بامن بودی مشخصه خیلی بافهم هستی ک اینجوری گفتی بهم خداروشکر بازم ی ادم بادرک وباشخصیت پید ...

بله شمافرمودید پسرمهمتره این حرف زدم

خب هرکس نظری داره من پسر دارم اما عاشق دخترم

هردوش خوب وعزیز خداوندکمک کنه خوب تربیت کنیم ودرراه درستی. باشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بله شمافرمودید پسرمهمتره این حرف زدم خب هرکس نظری داره من پسر دارم اما عاشق دخترم هردوش خوب وعزیز ...

خب صحیح خاهرم متاسفانه مجازی پرشده از خانمای اغده ای بیشترشم ترشیده ک یکی منتظرن یچی بگه بهش بپرن و سرگرم باشن جسارتن البته دورازجون شما

سرداردلها