2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی با دوستم خاطره داشتم..چقدر میرفتیم سلف دانشگاه چقد سرکلاس خل چل بازی در میاوردیم قلبم داره از جا ...

الان پسرا واقعا نامرد شدن 

بی غیرتن 

یه دختر با یه دنیا عشق با یه پسر رفیق میشه 

ولی پسر با هزار انگیزه 

خدا از پسره نگذره‌

منم دوستم بخاطره دوستپسرش خودکشی کرد 

باور میکنی روز سومش پسره بلوز لیمویی پوشیده بود 

نگاه به دخترا میکرد 

کدوم خوبه تور بزنه

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘

دوستان استارتر به حالت خبری گفتن پسر بوده 

اما من از نظر یک سری از افراد حاضر در این تاپیک در تعجبم 

پسر مهم تره، چشم خوردن و ...

بعضی ها افکارشون برای ما قبل سنت هست 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
توخوبی توراست میگی.....امیدوارم یه روز تجربش بکنی بدونی چی میگم 

فقط موندم چرا بیل گیتس و جف بزوس که به اندازه کل خاورمیانه ثروت دارند چشم نمیخورند عمه بتول  و خاله خاور پراید بخرن چش میخورن 😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ما خونمونو درست کردیم نماشو سنگ کردیم ی جور داداشم تصادف کرد الان نزدیک ۲۰۰تومن تو خسارتیم بخدا خودم ...

خداروشکر سالم بود

یکی از اقواممون وسایل ساختمانی خرید ویلا بسازه توی شهرستان دو روز نشد افسردگی شدید گرفت الان ۱۰ ساله یه ادم دیگه شده  حالا بماند به خانوادش توی این ده سال چیا گذشت😔کلا همه میگن چشم خورده

🦄🌈💜میشه برای حاجتام صلوات بفرستین💜🌈🦄
ببین انقدر ذهنمون درگیر این تبعیض هاست که حرف عادی هم تبعیض میبینیم استاتر فقط خبری گفت دوتاشون پسر ...

دقیقا...

اونایی ک خیلی تبعیض دیدن سریع جبهه میگیرن

ولی از نظر منی ک دچار تبعیض جنسیتی نبودم حرف اسی کاملا طبیعی بود و هیچ سوبرداشت ازش نکردم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
خداروشکر سالم بود یکی از اقواممون وسایل ساختمانی خرید ویلا بسازه توی شهرستان دو روز نشد افسردگی شدی ...

انشالا ک بهتر میشن بخدا هرکی میاد عکس ماشینو میبینه میگ فقط خدارو شکر چی بگم حکمت خدارو شکر ولی بابام بنده خدا داره دق میکنه معلوم نیس میخواد این پولو چجوری جور کنه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘