2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خودکشی .....

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
میتونم بپرسم چطوری اینکارو کردی چون تصمیم گرفتم

چطوری تصمیم گرفتی بعد تاپیک میزنی و مشورت میگیری

عزیزم اینجا جای کمک گرفتن از دل نیست جای حکم عقله.اگر عقلت نمیکشه و داری مشورت میکنی پس ارزش قائل شو و بخدا پناه ببر

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ تعلق خاطری ندارم اولش به خاطر پدر مادرم بود که گفتم خدا اونام بزرگه ولی الان خدا فقط از خدا ...

دلیل اینکه میخای خودکشی کنی چیه

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
نه عزیزم چه بخششی البته من غلط کنم جای خدا حرف بزنم کاری به گناه خودکشی ندارم اما مطمئنم خدا از ناام ...

امام علی گفته بدترین گناه ناامید شدن از خداست

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
به نظر من نه تنها نباید گناه حساب میشد باید ثوابمبه حساب میومد که آدم قید این دنیا و آدمهاشو بزنه پن ...

شما به حرف خدا گوش کنی و ادامه بدی درسته نه به جنگ خدابری و برخلاف رای و نظرش بری جلو.اون بخواد میبره.و نخواد هیچ اتفاقی نمیفته.میشه اینجا بود و ادمیزادانه زندگی کرد فقط صبر و توکل

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

نود درصده کسایی که خودکشی میکنن دیقه نود پشیمون میشن 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

کسی که خودکشی کنه چون مرگ اصلیش نرسیده، روحش بعد از خودکشی همونجا کنار قبرش تا سال های سال باید معطل بمونه تا اینکه زمان اصلی مرگش (مثلا هفتاد سالگیش) برسه. حالا بقیه عذابها چیه بماند.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
من هیچ تعلق خاطری ندارم اولش به خاطر پدر مادرم بود که گفتم خدا اونام بزرگه ولی الان خدا فقط از خدا ...

عزیزم از چیزی دل شکسته شدی

اگه اینطوره 

صبور باش خدا زمانی که فکرش نمیکنی زندگیتو از این رو به اون رو میکنه 

خیلیا رو دیدم 

حس میکنم به قدری شکستم دیگه توان بلند شدن ندارم

عزیزم برو روانشناس 

بهت دارو میده حیت خوب میشه

روح و روان هم مثه جسم احتیاج به دارو دکتر پیدا میکنه روی زمین بهتره تا تو دل خاک پیش مار و عقرب و حشره ها