شوهرم دیونم کرده خیلی بی درکه ،آخه چه گلی به سراین دوتازدیم که سومی هم بیاد چکارکنم یکساله مقاومت کردم امروزدوباره بحثشوپیش کشید ۴۰سالمه پیرشدم وه بچه ای آخه...
منم چند روزه مشکوکم به بارداری دو تا بچه دارم،شوهرم آدم خوبی نیست و کلا حوصله بچه جدید هم دیگه ندارم ...
اانشالله باردار نیستی
خب یه آزمایش بده تا مطمئن شی تا دیر نشده
بعدم سر خود هر قرصی نخور
به خودت رحم کن
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم پر میزنه برا بچه دوم. اما میترسم. از بی پولی. حقوق معمولی داره شوهرم الان همه چی گرونه میترسم یکی دیگه بیارم جفتشون اذیت شن. وای خدا چقد دلم بچه خواست.
دلم پر میزنه برا بچه دوم. اما میترسم. از بی پولی. حقوق معمولی داره شوهرم الان همه چی گرونه میترسم یک ...
و من نیز..البته شوهرم میگه بزار چند وقت هم بگذره ولی من میترسم بعدا حوصله نداشته باشم.۳۱ هستم.و اینکه اختلاف سنی دو بچه داره خیلی بیشترمیشه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی