2777
2789
عنوان

سالن زیبایی عروس

187 بازدید | 16 پست

یه جا رفتم واسه عقدم رزرو کردم الان پشیمونم 😂 تو نت سرچ کردم زدن خیلی پرسنلش بداخلاقن 

همون روزم رفته بودم به شدت زبون باز و لفاظ بودن 

کادرشونم با هم دعوا داشتن 😂😐

قبلش از کسی شنیده بودم کارشون خیلی خوبه واسه همین بیعانه دادم 

نرم روز عقدم بدخلقی کنن 🙁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کارشون خوبه بدی شونو به خوبی شون ببخش😂

کارشون شنیدم خیلی خوبه ولی همش استرس دارم یه چی بشه بهم بتوپن 😂😂 آخه تو کامنتا همه زده بودن خیلیییییییی بد اخلاقن

هم پول بدم هم بد اخلاق باشن 😂😭

والا بدتر از من نمیشه که صبح ساعت ۵ واسه عروسی رفتم سالن از اون اصرار لنز بذار از من انکار که نمیخوام . اخر گفت ارایشت نمیکنم😂منم با خودم گفنم بدرک خودم از وسایلش یه چی میمالم و میرم والا😂پولشو که دادم😂یعنی پد کرم پودرو میکوبید تو صورتما😂ولی لحظه اخه دنبال م بود عگسمو بگیره  

والا بدتر از من نمیشه که صبح ساعت ۵ واسه عروسی رفتم سالن از اون اصرار لنز بذار از من انکار که نمیخوا ...

ببین من کلا بدم میاد با زبون بازی و لفاظی بخوان بکنن تو پاچم یه سری چیزا رو 

هی به من میگفت بیا قبل مراسمت ابروهاتو میکرو کن میگفتم بابا نمیخوام تو چی کار من داری آخه 

یا مثلا مادرم اینا جای دیگه بیعانه داده بودن هی میگفت نه بیاید پیش ما یا اگه میکاپ دیگه جای دیگه پول دادید پاکسازی بیاید پیش ما 😐

خیلی هم خارج قرارداد پول میگیرن 

حرفم میزنی میگن نه این جداست 

قرار ما ۲۵ تومن بود تا الان ۲۹ تومن شده 😐 انقدر سر هر چی بیشتر پول گرفته 

چقدر گرون سالهاست قیمت آرایشگاه عروس دستم نیست

آره خیلی گرون شده من ۳ جا رو پرسیدم همشون همین حدود بودن 

اینم بگم من برای مراسم عقدم دارم میرم 

قطعا عروسی بیشتره