2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خودکشی .....

343 بازدید | 26 پست

هیچ وقت فکر نمیکردم به این قضیه عمیقا فکر کنم.ولی واقعا خستم. حس میکنم ته چاه گیر کردم نفسم بالا نمیاد هر آن احتمال اینکه گرگ ها حمله کنن هست و به شدت میترسم .

به شدت میترسم از وضعیتم .

امیدی هم به اینده ندارم و هیچ ارزویییی 

فقط از گناهش میترسم. میترسم خدا هم رو برگزدونه اخه خیلی سختی کشیدم تمام عمرم از ترس از دست دادن زندگی کردم....

به نظرتون خدا میبخشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اسم کاربریت امیدوار باش 

کوی نومیدی نرو امیدهاست

پشیمون میشی 

من 15 سال پیش اینکار کردم الان مثل سگ پشیمونم 

درد من حصارِ برکه نیست درد من زيستن با ماهیانی🐠🐟🐡 ست که فکرِ  دریا 🌊🌊🌊🌊 به ذهنشان خطور نکرده است !!!

هیچوقت نمیبخشه و اگه زنده بمونی یه عمر عذاب وجدان میگیری

به عنوان کسی اینو دارم میگم که تو اوج افسردگی خودکشی کردم و الان که تو بدترین درد ها دچارم ولی افسردگی ندارم به یاد اون روز ها عذاب وجدان دارم

نکن این کارو عزیزم

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

نه عزیزم چه بخششی البته من غلط کنم جای خدا حرف بزنم کاری به گناه خودکشی ندارم اما مطمئنم خدا از ناامیدشدن از رحمتش نمیگذره 

و این رو نمیبخشه

من یه جاهایی گفتم دیگه تموم و بعد دیدم زندگی جریان داره عزیزم زندگی یه نبرده و کسی استثنا نیست پس بیخود به این هجویات فکر نکن.چون اگر نخواد که ازین دنیابری با سرنوشت جدید و مثلا قطع نخاع میمونی و تازه قدر این چهارستون سالم رو میدونی.

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
میتونم بپرسم چطوری اینکارو کردی چون تصمیم گرفتم

اشتباهه محضه 

من هم رگمو زدم هم قرص خوردم 

ولی زنده موندم 

الان بااینکه هزار برابر گذشته ام مشکل دارم حتی یه لحظه ام فک نمیکنم ب خود کشی

درد من حصارِ برکه نیست درد من زيستن با ماهیانی🐠🐟🐡 ست که فکرِ  دریا 🌊🌊🌊🌊 به ذهنشان خطور نکرده است !!!
به نظر من نه تنها نباید گناه حساب میشد باید ثوابمبه حساب میومد که آدم قید این دنیا و آدمهاشو بزنه پن ...

من هیچ تعلق خاطری ندارم

اولش به خاطر پدر مادرم بود که گفتم خدا اونام بزرگه

ولی الان خدا فقط از خدا میترسم

آیا سرتاسر زندگی یک قصه مضحک، یک متل باورنکردنی و احمقانه نیست؟ آیا من افسانه و قصه خودم را نمی‌نویسم؟ قصه فقط یک راه فرار برای آرزوهای ناکام است، _آرزوهایی که به آن نرسیده‌اند، آرزوهایی که هر متل‌سازی مطابق روحیه محدود موروثی خودش تصور کرده است.

#صادق_هدایت

#بوف_کور

📕@bookstore_chanel

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱