2777
2789
عنوان

خانما متاهل بیان خواهش میکنمممممم

195 بازدید | 13 پست

چت وقت پیش شوهرم با ی شماره پیام داد ...چن روز پیام میداد رفتم نگا کردم دیدم سیو کرده حسین و بلاک‌کرده شماره رو 

به گفته دوستان نی نی سایت با ی شماره دیگه تماس گرفتم که یک مرد بود..برشوهرمم گفتم گفتم دوستمه ...

حالا دیشب الکی الکی شروع کرد به ایراد گرفتن از من ک من بهت شک دارم تو از رابطه فرار می‌کنی و هزارچرتو پرت

انگار عقده مونده بود رو دلش گفت تو رفتی رو گوشی من شماره رو ورداشتی ..زنگم‌ زدی خدا می‌دونه .....بعد می‌گفت می بود عااا کی بود شماره 😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت نفهمیدم چرا بعضی زن ها با گفتن هر چیزی روی شوهراشون رو به خودشون باز می کنن 

اولا که اگر شراییط طلاق نداری خواهشا تو گوشی شوهرت تجسس نکن نتیجش فقط فاتحه خوندن تو زندگی خودته 

دوما تست کردی دید اشتباه کردی چرا میری میگی که بهانه دستش بیاد بدبینی 

حالا هم که کردی یه مدت به سازش برقص تا فراموش کنه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
همون من موندم آخه برگشت گفت حتما تا حالا هم زنگ زدی آمارشو‌ در بیاری

بگو نه بابا مگه من تو رو نمی شناسم
فقط نگران بودم نکنه مشکل کاری خاصی داری و به من نمیگی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

وا دنبال گیر بهونه بود که کم نیاره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر