کسی که دوسش دارم عکس تکی با کت و شلوار و حلقه کنار گل گذاشت رو پروفایلش بهش زنگ زدم گفت عقد کردم گفتم من تو زندگیت بودم عقد کردی؟گفت واسه اقامت ترکیه مجبور شدم با یه ترکیه ای ازدواج کنم ولی عکس رو پروفایلش اصلا ترکیه نبود معلوم بود یه جشن هست حالا شاید اینم نشسته یه عکس گرفته بعد گفتم تو تجربه اولم بودی گفت همچین میگی تحربه انگار بچه داریم کدوم تجربه؟بگو اولین نگاه ، گفتم تو مال منی گفت نه من زن دارم گفتم فقط مال من باش گفت چجوری؟ منظورشو نفهمیدم پیام دادم خواهرش که فلانی عقد کرده ؟انگار موند چون دیر جواب داد نوشت من که تا الان خبر ندارم خواهرش یه شهر دیگه اس گفت چی شده؟خودش گفت؟گفتم اره گقت نمیدونم قرار بوده خواستگاری برن شاید جواب گرفته گفتم انگار خواست اذیت کنه بره رو اعصابم خواهرش گفت عزیزم این پسر به دردت نمیخوره گفتم چرا؟گفت انقدر اذیت میکنه ،منم به کسی که دوسش دارم پیام دادم میخوام حرف بزنیم گفت پیام نده زنم میفهمه زد بلاکم کرد منم عصبانی شدم بلاک کردم یهو پنج روز بعدش از بلاک دراورد دوباره پنج روز گذشت دید من نه زنگ میزنم نه پیام خودش زنگ زد گفت من اون روز کار داشتم توام هی زنگ میزدی خب حالا بگو بعد دوباره مثل سابق شد باهام درخواستای رابطه و اینا هم داره مثل قبلا ولی اخر پیامش نوشت تا زنگ نزدم پیام ندی حواست باشه میدونی که شرایطمو متاهلم ،ولی چیزی که عجیبه میگه زنگ نزن ولی من نه از خط اصلیش بلاکم نه خط کاریش ، به نظرتون چرا اینجور میکنه
عزیزم شان خودتو حفظ کن این پسره به دردت نمیخوره از زندگیت بیرونش کن تو لیاقتت بیشتر از ایناس حیفه عمر وجوونیت
هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظرم تو دوسش داشتی ولی الان باید رابطه رو تموم کنی وگرنه بهت میگن دختر هر زه و خراب اونم الان چه بخواد چه نخواد زن داره هم خدا رو میخواد هم خرما رو کات کن
چرا با کسی که داره بازیت میده موندی تو رابطه؟؟؟؟ ولش کن بره به درک مگه همین یه دونه ادم تو دنیا هست امیدت به خدا باشه ادمی که مناسبته میاد تو زندگیت ول کن اینو بابا گور بابایه عشق و عاشقی
ببخشید انقد رک میگم این پسره میخواد ازت سوءاستفاده کنه بعد بندازتت دور دورشو خط بکش قبل اینکه پشیمون شی
هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.