2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ؟؟؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 94 پست

هرچی میام خودمو باهاشون صمیمی کنم نمیشه ... خیلی اخلاقاشون و فضولی هاشون رو مخمه ؛ خواهر شوهرم ادعا باسوادیشم میشه اما وقتی من و شوهرم حرف میزنیم گوشاشو تییییز میکنه یا اینکه میاد میشینه نزدیک شوهرم ؛ من خیییییلی حساس شدم روشون و از غصه اینکه وقتی من نیستم جلو شوهرم لخت شن دارم دیوونه میشم

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنم دور بشه ازشون ؟؟؟ راهی هس ؟؟

عزیزم تو خودت دلت میاد یکی داداشتو ببره و نزاره باهاش ارتباط داشته باشین دلت نمیسوزه ؟  خیلی حساسی اصلا ب این چیزا فک نکن  باشوهرت باش و یادت باشه قهرواینا نکنی باشوهرت چون قهرزیاد خوب نیس کم محلی میاره 

💕

اولا که خواهراشن میتونن آزاد بگردن پیش برادرشون تو هم بی تفاوت باش چون اونا فهمیدن حساسی بدتر میکنن دوما که وقتی شوهرت انقدر که میگی خوبه باید بخاطر اون از بعضی چیزا هم گذشت کنی اگر دوستش داری و مهم فقط و فقط شوهرته و اما سوم که تو باید خودتو قاطی اونا بکنی خواهراشو فکر کنی خواهراتن باهاشون راحت حرف بزنی نظر بگیری و هر جا مخالف بودی مخالفتتو اعلام کنی با برادرهاش مث برادر خودت رفتار کنیکمی سخته ولی بعد از یکی دوسال میشی یکی از اعضای دوست داشتنی خانواده ی شوهرت موفق و خوشبخت باشین

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
خواهرای شوهرم خیییلی خودشونو دسته بالا میگیرن ( با من واقعا در ظاهر خوبن ؛ فقط کم حرف میزنیم ) اما د ...

عزیزم اصلا به شوهرت از خواهراش نگو بدتر شوهرتو از خودت دور میکنی خودش به مرور زمان میبینه خانمیتو برای من دقیقا تو همین حدودا که گفتید پیش اومده میومدم دعوا گریه میکردم شوهرم ازم دور میشد تازه دفاع میکرد زبونم نداشت که جواب اونا روبده از من دلگیر میشد ولی کم کم یادگرفتم دوستای خوبی پیدا کردم کمکم کردن دیگه ازشون نمیگفتم کم کم شوهرم فهمید که مقصر اونان الان که دیگه کاری ندارن اما اگه بخوان چیزی بگن شوهرم قبل من جوابشون میده خیلی گذشت اما درست شد تو اگه به خودت بگیری خواهرشوهرات بدتر میکن اصلا ضعف نشون نده 

همسرت چندسالشع عزیزم

همسرم بیست سالشه اما خیییلی عاقله و واقعنم مهربون و درکل عالیی

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

ببین همینکه ازشون دوری میکنی بچه گانست 

اطلاعاتتو ببر بالا چارتا کتاب روابط زوجین بخون و اینا قشنگ برو تو جمعشون توهم باهاشون صحبت کن سوال بپرس و صمیمی شو 

برا بحث حجاب هم نمیتونی کاریشون کنی چون اونا با اون فرهنگ بزرگ شدن 

بعدم اینکه سعی کن جلو جمع و چ در خلوت خودتون ب همسرت احترام بزاری هرگز راز دلت رو ب خانواده همسرت نگو در خلوت خودتون پیش همسرت از خانوادش بد نگو بلکه بگ مثلا مریم خواهرت چ خوش خندس و تعریف کن یا اصلا هیچی نگو 

این سیاست ی زن باهوش و فهمیدس 

مردا زن غرغرو با رفتار بچگانه دوست ندارن 

ببین من خودم 7تا خواهر شوهر دارم با همشونم خوبم ولی با هیچکدومشون دوست نیستم، دوتاشون سنشون زیاده، هرچی میگن میگم حق با  شماست ولی راه خودمو میرم. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

ناراحت نشیا رک میگم اما خیلی رفتارت زشت و بچگونس خودت بشین فک کن یکی بیاد راجع ب رابطه ات با برادرت ک از بچگی باهم بزرگ شدین اونجور رفتار براتون عادیه نظر بده چه حالی میشی 

شوهر منم با خواهراش خیلیییی صمیمیه اتفاقا خواهرای اونم از من خیلی بزرگترن کوچیکه ۱۰ سال بزرگتره هر روززز بهشون زنگ میزنه منم خیلی باهاشون خوبم وقتی باهمیم انگار ن انگار. ک خواهرشوهرن انقدر میگیم و میخندیم انگاری ک دوستیم کلا خانواده من و شوهرم اینجورن جمع خوبی داریم گوش شیطان کر دلیلشم اینه که به همه چی با بدبینی نگا نمیکنیم 

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
عزیزم اصلا به شوهرت از خواهراش نگو بدتر شوهرتو از خودت دور میکنی خودش به مرور زمان میبینه خانمیتو بر ...

چکار کنم ؟؟؟ چطوری ضعف نشون ندم ؛ ؟؟؟

هرچی میام خودمو باهاشون صمیمی کنم نمیشه ... خیلی اخلاقاشون و فضولی هاشون رو مخمه ؛ خواهر شوهرم ادعا ...

عزیزم وسواس فکری نداشته باش آخه چرا لخت بشن؟ این دیگه از اون حرفا بود

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
هرچی میام خودمو باهاشون صمیمی کنم نمیشه ... خیلی اخلاقاشون و فضولی هاشون رو مخمه ؛ خواهر شوهرم ادعا ...

یعنی چی لخت دختر 😳😳😳

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

من تا الان هیچوقت بدشونو نگفتم اما سر یه موضوعی خواهرش شروع کرد ب دخالت کردن و اونجا خیلی ناراحت شدم و گریه زاریی و چند روز  قهر و... فهمیدم خیییلی کارم بد بوده و رومون تو رو هم باز شد من و شوهرم . اما باز دوباره اشتی کردیم و الان میخوام با سیاست جلو برم طوری ک دیگه فک نکنه من با خواهر و مامانش بدم اما خودش کم کم بیاد طرف من و اونارو عقللللل کل نبینه ...