2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ؟؟؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 94 پست
چکار کنم بهم وابسته بشه ؟؟ 

محبت کن حتی اگه مواقعی ک واقعا سختته محبت کنی حتی اگه اون مقصره باور کن جواب میده و بجاشم گاهی خودتو دریغ کن ازش درست در فرصت مناسب زمانی ک واقعا فکز میکنی خیلی رفتارش اشتباهه دنبال فرصت باش که یه روز بفهمونی بهش یه موقعی این رفتارو باهات داشته که توهم باهاش اینطوری شدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرای شوهرم خیییلی خودشونو دسته بالا میگیرن ( با من واقعا در ظاهر خوبن ؛ فقط کم حرف میزنیم ) اما د ...

مقصری خب

خواهرشه نامحرم که نیست:/

شمام محبت کن به شوهرت

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
یعنی هییچکس نیس ؟؟ 😔😔😔

عزیزم خواهر شوهراتون به همسرتون یعنی داداششون محرمن خب مشکلش چیه؟

شما چند سالته؟

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
عزيزم فك كنم زبادي سخت ميگيري خواهراشن ديگه

اخه فقط اینام نیس

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

شما رابطه تو با شوهرت خوب کن، اصلا از بدیاشون نگو جلو شوهرت، ببین کلا رسمی باش باهاشون  تومحلشون نذار، نگو که محلم نمی‌ذارن ، رگ لباس پوشیدنشون حساسی الکی، زندگیتو بکن

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
اخه فقط اینام نیس

شما سنتون چه قدره ؟ البته ببخشید

ولی خب دیگه چی هست البته اگه میشه گفت

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
شما رابطه تو با شوهرت خوب کن، اصلا از بدیاشون نگو جلو شوهرت، ببین کلا رسمی باش باهاشون  تومحلشو ...

اخه بهشون محلم نزارم میگن کناره میگیری خودتو میگیری 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

خب بگن چی میشه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چکار کنم بهم وابسته بشه ؟؟ 

اول ازهمه از همه چی باید حسادتو بزاری کنار ، واصلا فک نکن شوهرتوازت میگیرن لباسشونم خوب نباشه چ اشکالی داره خب خواهراشن ، ارتباطتو باهاشون خوب کن و بدبین نباش میخای وابستت بشه ، بهش محبت کن و خودت باشه و انقد نگو مادرت و خواهرات چون مرد بدش میاد کسی راجب خونوادش بدبگه 

💕
شما سنتون چه قدره ؟ البته ببخشید ولی خب دیگه چی هست البته اگه میشه گفت

من هیجده سالمه ؛ اونا حدود دو برابر من سن دارن ؛ خییییلی فضول و دخالت کنن ؛ همسرم باهام خییلی خوبه اما خواهراشو مثل بت میپرسته ؛ فک میکنه اونا عقل کلن ؛ این ازارم میده 

اول ازهمه از همه چی باید حسادتو بزاری کنار ، واصلا فک نکن شوهرتوازت میگیرن لباسشونم خوب نباشه چ اشکا ...

چکار کنم دور بشه ازشون ؟؟؟ راهی هس ؟؟

منظورم این نیست که دهن کجی کنی یا سلام نکنی، بشین کنارشون دو کلمه حرف بزن رسمی نه دوستانه، اگرم نیومدن طرفت شما هم زیاد سعی نکن بچسبی بهشون

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
من هیجده سالمه ؛ اونا حدود دو برابر من سن دارن ؛ خییییلی فضول و دخالت کنن ؛ همسرم باهام خییلی خوبه ا ...

ببین خب این بزرگتر  بودنشون توی این رفتاری که دارن تاثیر داره که خب اشتباه میکنن

ولی سخت گیری شما نسبت به لباسشون مناسب نیست یعنی بی دلیله