2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ؟؟؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 94 پست
بعد تعریف کنم توجه شوهرم جلب نمیشه 🤔🤔

هرگز توجه برادر به اندام خواهرش جلب نمیشه خیالت راحت فقط هم خواهر شوهرات خودشونو جمع میکنن هم شوهرت معذب میشه که اندام اونا رو داره میبینه خواهر شوهر منم اینطوری بود سینه های بزرگشو مینداخت از سینه لباسش یه کم بیرون میومد بغل شوهرم دست شوهرمم میذاشت روش منم میگفتم جوووووون چه سینه هایی خودشون خجالت میکشیدن آب میشدن 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم خییلی باطنا علاقه ب رابطه کامل دارم ؛ چون احساس سرخوردگی دارم بعد این رابطه نصفه نیممون تو اکثر ...

خب تو داری عمر با ارزشتو حدر میکنی به هیچکس نباید تا این حد وابسته شی اصلا خوب نیست انشاءالله که همیشه با هم خوب و خشبخت باشین ولی تو داری از اون واسه خودت خدا درست میکنی خدایی نکرده اگر تو رو رها کنه دیوانه میشی خدایی نکرده 

پس نباید بزاری اینقدر وابسته به کسی بشی که بتونه تو زندگیت تاثیر بد بزاره دوستش داشته باش تا وقتی که اونم باهات خوبه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم