محبت کن حتی اگه مواقعی ک واقعا سختته محبت کنی حتی اگه اون مقصره باور کن جواب میده و بجاشم گاهی خودتو دریغ کن ازش درست در فرصت مناسب زمانی ک واقعا فکز میکنی خیلی رفتارش اشتباهه دنبال فرصت باش که یه روز بفهمونی بهش یه موقعی این رفتارو باهات داشته که توهم باهاش اینطوری شدی
خواهرای شوهرم خیییلی خودشونو دسته بالا میگیرن ( با من واقعا در ظاهر خوبن ؛ فقط کم حرف میزنیم ) اما د ...
مقصری خب
خواهرشه نامحرم که نیست:/
شمام محبت کن به شوهرت
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
اول ازهمه از همه چی باید حسادتو بزاری کنار ، واصلا فک نکن شوهرتوازت میگیرن لباسشونم خوب نباشه چ اشکالی داره خب خواهراشن ، ارتباطتو باهاشون خوب کن و بدبین نباش میخای وابستت بشه ، بهش محبت کن و خودت باشه و انقد نگو مادرت و خواهرات چون مرد بدش میاد کسی راجب خونوادش بدبگه
شما سنتون چه قدره ؟ البته ببخشید ولی خب دیگه چی هست البته اگه میشه گفت
من هیجده سالمه ؛ اونا حدود دو برابر من سن دارن ؛ خییییلی فضول و دخالت کنن ؛ همسرم باهام خییلی خوبه اما خواهراشو مثل بت میپرسته ؛ فک میکنه اونا عقل کلن ؛ این ازارم میده
میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃