2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ؟؟؟:

365 بازدید | 94 پست

بچه ها من شیش ماهی میشه عقد کردم ؛ میخوام باتون درد و دل کنم هستید ؟؟؟ 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان نمیدونم از کجا براتون بگم ؛ من و همسرم هردومون مزهبی هستیم و به هم علاقه پیدا کردیم به طوری که یکی دو ماه ازدواجمون بهم خورد دوباره درست شد به دست خدا .. بلاخره باهم عقد کردیم ؛ همسرم واقعا خوبه ؛ خوب نه عالیییه ؛ همه چیش همونه که میخوام فقط مشکلم با خانوادشه ، همسرم دو تا خواهر داره که ازش ۱۴ ؛ و ۱۰ سال بزرگترن ؛ نمیگم ادمای بدی هستن نه ولی حجابشون اصلا خوب نیس یعنی جلو شوهرم لباسا باز میپوشن ؛ این خیلی منو اذیت میکنه ب شوهرم گفتم و چند بار دعوامون شد سر این قضیه چند روز پیشم ب مامانش گفتم من سختمه از این نوع لباس پوشیدنشون گفت شوهرشون دوست دارن اینطوری بگردن ؛ تو سخت میگیری !!!! یه موضوع دیگه ام اینکه خییلی فکر میکنن حالیشونه و من ک حدود ۱۶ سال ازشون کوچیکترم رو بچه حساب میکنن (نه که بهم بی احترامی کنن ؛ منو قاطی خودشون نمیکنن ؛ منم علاقه ای ندارم البته ... ) 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

دوستان ؛ من یکم اعتماد ب نفسم کمه ؛ با اینکه همههه میگن خوشگلی و هیچی تو زیبایی و ... کم ندارم اما جلوی خواهرشوهرام احساس کاستی میکنم بعضی اوقات و اینکه همش فکر میکنم میخوان شوهرمو ازم بگیرن ... یعنی رفتاراشون اینطور نشون میده ... خسته شدم ؛ اهل دخالتن اما اسم دخالتشونو دلسوزی میزارن ...

خواهرای شوهرم خیییلی خودشونو دسته بالا میگیرن ( با من واقعا در ظاهر خوبن ؛ فقط کم حرف میزنیم ) اما دلم میخواد من توشون سری در بیارم ؛ وقتی از دست دخالتهاشون عصبی شدم فقط گریه کردم و باهمسرم تندی کردم ، اخرش مقصر خودم شناخته شدم ؛ دلم میخواد سیاست داشته باشم و همسرمو بکشم طرف خودم ؛ وابستگیش ب مامان و خواهراش کم شه ... چکار کنم !!!!! بی تجربه ام و تحت فشارم 

@دختر_گرانبها     عزیزم برو تاپیکای ایشونو بخون و بهترین چیزارو یاد بگیر پستاش ...

مرسی خانومی

خواهرای شوهرم خیییلی خودشونو دسته بالا میگیرن ( با من واقعا در ظاهر خوبن ؛ فقط کم حرف میزنیم ) اما د ...

اصلا نباید حساسبت نشون بدی ک وبهش بگی باخواهرات خوبی و...

بی تفاوت باش و مهربون باش اصلا از بد خانوادش پیشش نگو بزار

خودش ببینه

هروقت میخواد باخواهرات گرم بگیره وغیره تو نقشتو پرنگ کن فقط باید همه جوره بهش بچسبی به حدی که بهت نگه چقدر کنه ای 

فقط باید کاری کنی ک بهت وابسته باشه بفهمه ک زنش ازهمه مهمتره

اصلا نباید حساسبت نشون بدی ک وبهش بگی باخواهرات خوبی و... بی تفاوت باش و مهربون باش اصلا از بد خانو ...

چکار کنم بهم وابسته بشه ؟؟