2777
2789
عنوان

سیسمونی

291 بازدید | 23 پست

من 6ماهه باردارم، توی این شش ماه یکبار هم مادرشوهرم نیومده سر بزنه غذا بیاره یا همینجوری بیاد سربزنه، از طرف دیگه خواهر همسرم مهمونی زنونه گرفت منو دعوت نکرد قهر نیستیم، مادرشوهرم وقتی جاریم باردار بود همش غذا می‌پخت میداد بهشون یا هر چی هوس می‌کرد سریع واسش می‌پخت حتی ما جرات نداشتیم اسم خوراکی جلوش بیاریم، حالا برای من همش خود مادرشوهرم اسم غذا و خوراکی میاره، الان من سیسمونیم آماده شده هی میگه یه روز میایم با دخترا ببینیم منم گفتم باشه بعد رفته پشت سر به شوهرم گفته باید دعوت کنه نمیشه که سرخود بیاییم خودم میدونم باید دعوت کنم ولی نمیخوام به خاطر کاراشون دعوتشون کنم، شوهرمم میگه عروس بازی در نیار اینم نفهمی این، حالا موندم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خودشون میان میبینن دیگه چ نیاز ب مهمونیه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

انتظار بیجا نداشته باش از کسی،انتظار ک داشته باشی غصه های زندگیت داچندان میشه،ببخشیدا ولی ب قول معروف رفتاراشون ب ی ورتم نباشه خخخ

بعدم احتیاجی نیس کسی بیاد سیسمونی ببینه،بگو هروقت بجه دنیا اومد و اتاقش چیده شد بعد تشریف بیارید خیلیم خوشحال میشیم،کلا قطع کنید زنجیره دیدن سیسمونی و جهیزیه رو

فکرتو در گیر نکن  الحمدالله که خودت سرحال هستی و تونستی بگذرونی. ان شاءالله که به سلامت بگذرونی این دوران رو بچه ات رو بسلامتی تو بغلت ببینی. 

برا منم دعا کنید مثبت بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله  .۶ روز دیگه باید آزمایش بارداری بدم.  

شوال هزینه سیسمونی در حد متوسط چقدر میشه چه چیزای خییلی  واجبن

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

من‌ک دهنشونو صاف کردم خودم خورد خورد گرفتم با شوهرم داشتمم‌نمیاوددم

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
والا دقیق نمیدونم مامان میگه 20تومن 

😂من و با دو میلیون شوهر دادن به بابام بگم خحح  به احتمال بگه  میخوای  یه کلیه هم برات بفروشیم😂😂😂😂😂😂😂خدا اینده مون و بخیر کنه

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
بگو من شرایط مهمون داری نداره هروقت خواستن خودشون بیان

دقیقا اصلا خودتو بزن به ناخوشی و ناز کن بعد به همسرت بگو خیلیییی هوس فلان غذای مامانتو کردم (الکی_ بگو دلم میخواد آخه خواب دیدم) شاید به مامانش بگه بعد عکس العمل مادر شوهرت هرچی بود....