2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 23 پست
زنگ بزن ب مادرشوهرت بگو فلان روز مامانم میخوادبرام ویارونه بیاره شمام بیاید سیسمونی روببینید بزارباح ...

اینقدر پرو بهش گفتم مامان ویارونه آورده سریع گفت ما رسم نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر پرو بهش گفتم مامان ویارونه آورده سریع گفت ما رسم نداریم

چه پررو.شما هم بگو ما رسم نداریم دعوت کنیم .خودش خواست بیاد.مادرشوعر من تو دوران عقد منو برد خونه عروس خواهرش تا جهیزیه شو ببینم و مثل اون جهاز بخرم.بعد که خواهرش گفت من خودم این سرویس چینی و خواب و قابلمه رو واسه عروسیم خریدم،گفت ما که رسم نداریم.

انتظار بیجا نداشته باش از کسی،انتظار ک داشته باشی غصه های زندگیت داچندان میشه،ببخشیدا ولی ب قول معرو ...

من فامیلامون خودشون رو کشتن که واسه جهیزیه ات جشن بگیر که بیان ببینن چون اولین نفری تو فامیل بودم که خیلی وسیله که بقیه تو فامیل نمیگیرن رو داشتن و اینکه ما رسممونه جهاز کاملا با دختره

ولی حریف من نشدن که بگیرم گفتم یکی این رسم غلط رو انجام نده یکیه

سر سیسمونی دخترمم همینطور هروقت به دنیا اومد  هرکی اومد دیدنش رفت تو اتاقش وسیله هاشو دید البته اون سنگ تمومی که برای جهیزیم گذاشت بابام اجازه ندام برای سیسمونیم بذاره و خیلی چیزای غیرضروری رو نگرفتم

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
چه پررو.شما هم بگو ما رسم نداریم دعوت کنیم .خودش خواست بیاد.مادرشوعر من تو دوران عقد منو برد خونه عر ...

اینم از اول نامزدی تا الان دهن منو صاف کرد هی گفت رسم نداریم

من فامیلامون خودشون رو کشتن که واسه جهیزیه ات جشن بگیر که بیان ببینن چون اولین نفری تو فامیل بودم که ...

منم گفتم عید هر کی میاد اتاقشم بره ببینه، آخه ما رسم داریم بریم جهاز یا سیسمونی ببینیم کادو می‌بریم حتی یه چیز کوچیک، این لامصبا اینم رسم ندارن دست خالی میان ومیرن

منم گفتم عید هر کی میاد اتاقشم بره ببینه، آخه ما رسم داریم بریم جهاز یا سیسمونی ببینیم کادو می‌بریم ...

من که خودمو راحت کردم نه میرم جهازبینی و سیسمونی بینی نه گذاشتم کسی بیاد

از هیچکس هیچ توقعی نداشته یک کادوی اونا تورو ثروتمند نمیکنه نیارن هم فقیرت نمیکنه

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم