2777
2789
عنوان

از چه شیر خشکی راضی بودید

162 بازدید | 17 پست

سلام خانما نی نی من فقط شیر خشک میخوره به شیرخشک بهم معرفی کنید که نی نیمو تپلی کنه قبلا اپتامیل پی دی اف میخورد دکتر میگه دیگه نخوره

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

سلام گل گلدون.تبریک میگم تولد گل دخترتو هرچند با تاخیر.ایشالله سالیان سال زیر سایتون قد بکشه.

متوجه شدم این نعمتو با ورزش بدست اوردی یکم برام توضیح میدی گلم.چندوقت ورزش کردی ک نتیجه گرفتی و چه ورزشایی

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام گل گلدون.تبریک میگم تولد گل دخترتو هرچند با تاخیر.ایشالله سالیان سال زیر سایتون قد بکشه. متوجه ...

انشالله روزی شما ممنون از تبریکت من ایروبیک می رفتم ورزش های هوازی خیلی خوبه همراهشم داروهایی مثل قرص رازیانه باریج متفورمین و قبل ورزش الکارنیتین مصرف کردم چای سبزم خیلی میخوردم ده کیلو کم کردم با اولین اقدام گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
انشالله روزی شما ممنون از تبریکت من ایروبیک می رفتم ورزش های هوازی خیلی خوبه همراهشم داروهایی مثل قر ...

ای جونم چه خوب.خدا حفظش کنه ممنونم بابت پاسخت عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

سلام عزیزم تاپیکت رو خوندم ٫منم دقیقا مثل تو‌ ۵ هفته پیش دخترم رو تو ۳۰ هفتگی از دست دادم. خیلی ورم داشتم ولی دفع پروتئین نداشتم. پاهام شدیدا ورم کرده بود.دخترم تو شکمم مرده بود . اخرشم دکترا نفهمیدن دلیلش رو. ولی روز زایمان فشارم خیلی بالا بود. خیلی حالم‌ بده. میشه بپرسم بارداری بعدی که موفق بود چه دارویی مصرف کردین تو طول حاملگی؟ دوباره دچار مسمومیت بارداری شدین یا نه؟ میشه راهنماییم کنی؟ چون دقیقا منم همه مشکلات تو رو داشتم

سلام عزیزم تاپیکت رو خوندم ٫منم دقیقا مثل تو‌ ۵ هفته پیش دخترم رو تو ۳۰ هفتگی از دست دادم. خیلی ورم ...

عزیزم دکتر من حنطوش زاده بود یه سری ازمایش کلی دادم شش ماه ورزش کردم ده کیلو کم کردم بعد باردار شدم تو بارداری از روز اول اسپرین خوردم از سه ماه بارداری تا اخرشم انوکساپارین زدم تو بارداری اصلا نمک نخوردم همش سبزیجات و لبنیات کم چرب و موادی که فشارمو بالا نبره سه ماه اخر به صورت مداوم سونوگرافی رشد جنین ازمایش دفع پروتیین دادم سخت هست ولی شدنیه دخترم هفته ۳۴ بدنیا اومد دو کیلو بود ولی الان شش ماهشه خداشکر از لحاظ وزنی خیلی زود خودشو به هم سناش رسوند

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر من حنطوش زاده بود یه سری ازمایش کلی دادم شش ماه ورزش کردم ده کیلو کم کردم بعد باردار شدم ...

منم الان تحت نظر مرصوصی هستم! اگه دیر بفهمم که باردار شدم چند هفته اول آسپرین نخورم چه اتفاقی میوفته؟! عزیزم چرا زود به دنیا اومد گل دخترت؟ خدا رو شکر که سالمه الان

منم الان تحت نظر مرصوصی هستم! اگه دیر بفهمم که باردار شدم چند هفته اول آسپرین نخورم چه اتفاقی میوفته ...

بازم مسمومیت گرفتم احتمال تکرارش خیلی زیاده با این کارا فقط میتونی به تعویق بندازیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم مسمومیت گرفتم احتمال تکرارش خیلی زیاده با این کارا فقط میتونی به تعویق بندازیش

من فقط پاهام ورم داشت وگرنه فشارم نرمال بود تا روزی که فهمیدم بچم مرده. نه دفع پروتئین داشتم نه هیچی گفتن مشکوک به مسمومیتی ولی مسمومیت نداشتم هیچ علائمی نداشتم اخرش نفهمیدم چرا دخترم پر کشید رفت:( فقط میترسم باردار شم هفته های اول نفهمم آسپرین نخورم سقط شه... اگه چند هفته اول نخورم آسپرین اشکال که نداره؟

من فقط پاهام ورم داشت وگرنه فشارم نرمال بود تا روزی که فهمیدم بچم مرده. نه دفع پروتئین داشتم نه هیچی ...

ورم برای دفع پروتیینه بصورت مداوم باید سونوگرافی بدی از وزن و شرایط رشدش خبر داشته باشی نه اشکالی نداره اصلش سه ماهه دوم و سومه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط پاهام ورم داشت وگرنه فشارم نرمال بود تا روزی که فهمیدم بچم مرده. نه دفع پروتئین داشتم نه هیچی ...

بررسی داپلر عروق تو غربالگری اول و دوم خیلی مهمه به احتمال زیاد جفتت خونرسانیش ضعیف شده منم دفعه اول غربالگری دوم خونرسانی چک نکرد دخترم تو سونوگرافی ۲۸ هفته ۴ هفته عقب بود که بعدم تو شکمم مرد خیلی سخته میدونم ولی با اومدن یه دختر جای اون دخترم کلا فراموش شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40