2777
2789

خلی؟

محبت ببینی سرد شی؟

جالبه

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها باید برات تلاش کنن. راحتی و محبت زیادی و وابستگی اونا رو از زن دور می کنه. پس نتیجه می گیریم یه زن باید بخودش برسه، اولویت اولش خودش باشه خودشو دوس داشته باشه و بخودش بها بده تا مرد هم مثل پروانه دورش بگرده. نه اینکه تو مرد ذوب بشه و خودش فراموش کنه. چون وقتی خودتو فراموش کردی برا اونم فراموش میشی.

یه مقدارش به ژنتیک و اجداد ما آدم ها برمی گرده

انسان های اولیه زن ها تو خونه بودند و بچه بزرگ می کردند

مردها با سختی و مشقت زیاد میرفتن شکار و با زحمت غذا برا خانوادشون فراهم میکردن یا کوهو میکندن خونه خوب بسازن در واقع یاد گرفتن که غذای خوب خونه خوب و چیزای خوب با سختی بدست میاد!

حالا زنی ک مدام محبت کنه بچسبه به همسرش و تو همه کارا پا ب پای مرد کمک بده اون مرد برا بدست اوردن سختی لازم نیست تحمل کنه مغزش بهش فرمان میده چقدر آسون همه چی پس حتما چیز خوبی نیس!!!!چیزی ارزشمند ک سخت بدست بیاد!

متاسفانه اکثر مردها بخصوص تو ایران هنوز مثل انسان های اولیه فکر می کنند