2777
2789
عنوان

تو تحقیقات راجب نامزدم بد گفتن

704 بازدید | 29 پست

آشنای خیلی دورمونه همون روز اول ک اومد صحبت کنیم گفت هررر لحظه بگی میام خاستگاریت . 

خلاصه منم ب خانواده گفتم خانواده تحقیق کردن غیر مستقیم  ولی خیلی راجبش بد گفتن عمو زاده های خودش گفتن عصبیه ، بی مسئولیته و ..... ولی رفیقاش گفتن خیلی پسر با معرفت و مردیه . 

ولی اینقددد ادعای عاشقی کرد ک گفتم باشه خودم بدون اینکه از دو طرف خانواده ها متوجه بشن باهات اشنا میشم اگر اوکی بود تلاش میکنیم 

بچه ها الان ۳ ماه از آشناییمون گذشته ماهی ۲ ، ۳ روز از شهرشون میاد اینجا ک ممو ببینه مثلا معمولا هفته ای دو هفته ای ی روز میاد. 

لحظه ب لحظه فقط بهم محبت میکنه و قوربون صدقم میره یکککک بار باهام بد چ با عصبانیت چ بی احترامی صحبت نکرده خیلی خیلی باهام مهربونه. فقط ی بار خودم هی گیر دادم بهش گفتم دوستت ندارم و ... 

فقط گفت من زود از کوره در میرم الان عصبی ام افلاین میشم نمیخام حرف بدی بهت بزنم ،  دو روز پیامش ندادم بعد دو روز از شهر دیگه با ۲ ساعت فاصله پاشد اومد از دلم در بیاره. 

یا مثلا ی سری مشکلات برا خانوادش پیش اومد  با اینکه بچه بزرگ خانواده نیس خودش کامل درگیر کارا بود و مشکلات رو حل کرد(خوب این نشون میده بی مسئولیت نیس دیگه )  

هررررر کاری شرطی براش میزارم میگه چشم و با اینکه درگیر بوده ی تعدادیشو داره استارت میزنع .... 

حالا من موندم تحقیقات درسته یا دیده خودم. 

از ی طرف میگم حتما ی چیزی بوده ک بد گفتن راجبش ، و ۳ ماه زمان زیادی نیس برا شناخت. 

از ی طرف میگم شاید اشناهاش الکی راجبش بد میگن (جالبه خاستگارم همش از خوبی عمو و عموزاده هاش میگه بیچاره)   

کاربری دست دو نفره .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من زیاد اعتقادی به تحقیقات ندارم چون ممکنه ادمی بدی باشه خوبشو گفته باشن یا خوب باشه از قصد بد گفته باشن(بخصوص فامیل)تو سعی کن به رفتارش اینا توجه کنی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

اگه میگن عصبیه خوب عصبیه اگه ازدواج کنی عصبی شه باید کلام نکنی تا آروم شه اگه با اونیکی اخلاقاش اکی هستی واگرنه آسیب میبینی 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

ببین فامیل حسود هم زیاده ها شما از فامیل نباید تحقیق می کردین همسایه اطرافیان بهتر بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️