2777
2789

اشپزی رو هستم😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

من 

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز رفتم ۴ تا مرغ خریدم . سینه هاشو چرخ کردم واسه کوبیده یا شامی و جوجه ای. اینقدر کمرم درد گرفت گفتم دیگه غلط کنم وایسم از این کارا بکنم⁦🖐️⁩😅😅😅😅 ای ام گشاد🥴🥴🥴

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
من امروز رفتم ۴ تا مرغ خریدم . سینه هاشو چرخ کردم واسه کوبیده یا شامی و جوجه ای. اینقدر کمرم درد گرف ...

من همش سرپام دیگه ناندارم ولی بازم تمیزنیستم

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید
تو خونه ما یه لیست غذا رو در یخچال برنامه اشپزیمونه😆 برنامه نظافتم قبلا قرعه مینداختیم😂الان تقسیم ...

چیادرست میکنی عزیزم من واقعاموندم دیگه چی درست کنم شوهرم نهارمیبره سرکارگفته برنج براش نزارم تازه شام هاهم بایدساده درست کنم برنج نمیخوره غرغرمیکنه خخخخ

چیادرست میکنی عزیزم من واقعاموندم دیگه چی درست کنم شوهرم نهارمیبره سرکارگفته برنج براش نزارم تازه شا ...

غذا ها رو دسته بندی کن مثلا خورشت ها،سوپ ها،خوراک ها،اش هاو... بعد یه دفه بشین فکر کن یا از نت اسم مثلا ده مدل از هر کدوم رو بگیر وتو ردیف خودشون بنویس رو کاغذ هر وقت خواستی غذا درست کنی کاغذتو نگاه کن

غذا ها رو دسته بندی کن مثلا خورشت ها،سوپ ها،خوراک ها،اش هاو... بعد یه دفه بشین فکر کن یا از نت اسم م ...

خب اره این میشه ولی اکثرغذاهابرنج داره 😔